L’Alcora busca els millors curtmetratges amb la segona edició de l’ALCurt

817

La segona edició del certamen arriba amb novetats, entre elles, l’augment de la quantia total de premis a repartir i la introducció de guardons a la millor actriu i el millor actor

Actualitat Diària

L’Ajuntament de l’Alcora ha presentat aquest matí ALCurt 2019. La segona edició del concurs de curtmetratges de la capital de l’Alcalatén arriba amb novetats, entre elles, l’augment de la quantia dels premis a repartir i la introducció de guardons a la millor actriu i el millor actor.

Enguany es repartirà un total de 2.000 € entre els guanyadors de les diferents categories establides: millor curtmetratge (600 €), curtmetratge més original (400 €), millor curtmetratge rodat a l’Alcora (200 €), millor curtmetratge en valencià (200 €), millor curtmetratge triat pel públic (200 €), millor actor (200 €) i millor actriu (200 €).

Cartell ALCurt 2019 (1)El tema i gènere de les produccions, que tindran una durada màxima de 15 minuts, és lliure. Es podran presentar treballs fins al pròxim 30 de setembre.

Un dels objectius del certamen és contribuir al foment de la cultura audiovisual entre els joves, per això, un dels requisits és que algun dels participants en el curt tinga menys de 35 anys.

El jurat estarà format pel regidor d’Hisenda, Robert Tena, i professionals de la localitat de l’àmbit audiovisual i les arts escèniques: Juan Luna, Mª Carmen Canto, Belén Nevot, Arianne Olucha i Carlos Esteban.

Tant les bases del concurs com el formulari es troben disponibles a la pàgina web municipal, www.lalcora.es.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament persegueix “fomentar la creativitat, donar suport als joves creadors i creadores i servir com a mitjà d’expressió i difusió de les manifestacions culturals relacionades amb el món audiovisual”.

Després del bon acolliment de la primera edició, des del consistori esperen incrementar la participació i que la iniciativa es consolide.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací