Marco demana col·laboració a la ciutadania i complir amb el tancament perimetral

801

Actualitat Diària

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha llançat un missatge institucional en el qual es dirigeix als veïns i veïnes de Castelló demanant col·laboració per al compliment de les restriccions sanitàries derivades de la covid-19, que es veuen reforçades a partir de hui amb el tancament perimetral de la ciutat decretat per la Generalitat per als caps de setmana i dies festius.

“La ciutat de Castelló està travessant un moment crític a causa de la pandèmia. Tenim nivells de contagi molt elevats que ens obliguen a adoptar una vegada més mesures extraordinàries per a contindre la propagació del virus i reduir la pressió assistencial en hospitals i centres de salut”, ha assegurat Marco. “Aquest cap de setmana comença el tancament perimetral del municipi i això significa que des de les tres de la vesprada del divendres i fins a les sis del matí del dilluns no es pot entrar ni eixir de la ciutat sense causa justificada”, ha recordat l’alcaldessa.

En aquest sentit, i per a vetlar pel compliment d’aquesta norma, Marco ha recordat que des de l’Ajuntament “reforçarem els controls policials en els accessos de Castelló de manera coordinada entre la Policia Local i la resta de forces i cossos de seguretat de l’Estat”. “Hem de limitar al màxim la mobilitat i els contactes socials”, ha insistit Marco. En aquest sentit, des de l’Ajuntament es manté la crida a l’autoconfinament en la mesura que siga possible, amb la finalitat de protegir la salut de tota la ciutadania i molt especialment de les persones més vulnerables a la malaltia.

L’alcaldessa, a més, ha agraït de nou, en nom de l’Ajuntament de Castelló, “la responsabilitat i la comprensió que la societat castellonenca, en la seua immensa majoria, ha demostrat davant una situació tan excepcional com la que estem vivint des de fa mesos”. “Només amb esforç individual i col·lectiu podrem fer front a aquesta pandèmia i doblegar una vegada més la corba de contagis. Castelló aconseguirà superar aquesta tercera ona amb la col·laboració de tots i totes”, ha ressaltat l’alcaldessa.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací