El Consell ratifica la destrucció de material pirotècnic confiscat a Santa Pola

686

Actualitat Diària

El ple del Consell ha ratificat la resolució de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública per la qual es procedeix a la tramitació d’emergència d’un contracte per al trasllat i destrucció de material pirotècnic.

La Patrulla Fiscal Territorial de la Guàrdia Civil va detectar a Santa Pola un carregament d’articles pirotècnics de senyalització d’emergències marítimes, que no comptava amb l’autorització pertinent per a ser emmagatzemat on estava.

El carregament el componien 50.000 bengales d’ús marítim de categoria P1 i que estaven emmagatzemades en una zona considerada com a nucli urbà i prop d’altres immobles i habitatges. La Guàrdia Civil va traslladar l’assumpte al Jutjat d’Instrucció Nº7 d’Alacant que, després del degut procés, va ordenar el trasllat i destrucció d’aquest material.

La Guàrdia Civil va advertir en el seu moment que en la Comunitat Valenciana no existeix cap empresa autoritzada per a realitzar aquests serveis. A més, la quantitat de material i les especials condicions per al seu trasllat fa que l’import del treball excedeixi la quantia màxima d’un contracte menor, per la qual cosa s’ha de recórrer a un contracte major tramitat per la via d’emergència i que ha de ser ratificat pel Consell.

D’aquesta manera, la resolució ratificada avui adjudica a l’empresa ‘Pirotècnia Murciana S.L. el contracte per al trasllat i destrucció d’aquestes 50.000 bengales per un import de 41.866 euros, IVA inclòs.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací