Tot a casa’, la campanya de l’Ajuntament de Borriana per a impulsar l’hostaleria local

680

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Borriana impulsa l’hostaleria local amb una nova iniciativa per a donar a conèixer l’àmplia oferta gastronòmica de la ciutat i donar suport també a aquest sector en aquests moments. Així, el Consistori ha posat en marxa ‘Tot a casa. Dinar, sopar i picar’, una proposta en què els restaurants poden mostrar els seus menús i especialitats a través de la web municipal i els veïns o visitants poden consultar i informar-se sobre les diferents ofertes dels bars, restaurants i locals de menjar del municipi que compten amb l’opció de menjar a domicili o per a emportar-se’l.

Amb aquest objectiu, ha explicat la regidora de Comerç i Turisme, Sara Molina, en estreta col·laboració amb el departament d’Informàtica del consistori i l’Associació d’Hostaleria, s’ha creat un espai web amb la finalitat d’informar la ciutadania d’aquestes opcions i fer-ne difusió a través de les xarxes socials municipals. La intenció és proporcionar una eina, ha manifestat, per a “promocionar i difondre l’àmplia varietat de menús i menjars que s’ofereixen en molts dels establiments de la ciutat”.

Fins ara, ja s’han adherit a la iniciativa, que no suposa cap cost per a ells, un total de 19 establiments, però els hostalers interessats a formar part poden inscriure’s al programa i a mesura que es vagen adherint, s’anirà publicant en la nova página http://www.burriana.es/va/actualitat/tot-a-casa, i en les xarxes socials. La informació completa sobre la inscripció, requisits o característiques del programa es pot consultar a través del correu ester.ros@burriana.es, el telèfon 964 570753 i per whatsapp al 691674233.

Cada establiment ofereix les seues propostes gastronòmiques per a dinar, sopar i picar, i podran variar la carta en funció de la temporada o mantindre la mateixa carta.

La responsable municipal de l’àrea ha explicat que amb aquesta iniciativa “l’equip de Govern vol donar suport a aquest sector donant a conèixer la seua extraordinària oferta gastronòmica, alhora que pretén facilitar a la ciutadania la informació perquè s’animen a degustar els seus plats”, la regidora ha remarcat la importància de donar suport en aquests moments a la restauració i al comerç local.

Per això, Molina ha animat a tota la ciutadania de Borriana a fer costat a l’hostaleria i al xicotet comerç que s’han vist tan afectats per la pandèmia. “En aquests moments tan durs és responsabilitat de tots consumir a Borriana”, ha remarcat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací