L’UJI implantarà un grau de Màrqueting Digital i un d’Estudis Internacionals d’Economia

292

L’oferta acadèmica estarà formada per 34 graus i 42 títols de màster universitari

Actualitat Diària

La Universitat Jaume I comptarà amb 34 graus i 42 títols de màster el pròxim curs 2023-24. Fonts del centre acadèmic han informat que s’implantarà un grau en Turisme completament renovat, que va ser presentat recentment als grups d’interés, i el primer màster de la Comunitat Valenciana amb Esment Dual: el Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents/Intelligent Systems, que s’impartirà en anglés. A més, s’han iniciat els tràmits per a implantar en el 2024-2025 dos nous graus com són el Grau en Màrqueting Digital i Analític i Grau en Estudis Internacionals d’Economia i Empresa (Bachelor in International Business Economics), i el Màster Universitari en Gestió Administrativa i el Màster Universitari en Advocacia i Procura, que ja compten amb l’informe previ favorable de la Conselleria d’Universitats.

A més, en aquests moments s’està treballant en la modificació substancial de dos títols de la Facultat de Ciències Humanes i Socials: Història i Patrimoni i Humanitats (que ja estan en Aneca a l’espera d’informe); altres quatre de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques: ADE, Economia, Finances i Comptabilitat i Dret; i un de la ESTCE, el M.O. en Disseny i Fabricació. Tots ells s’enviaran a avaluació de manera imminent.

Oferta totalment renovada en 2025

A això cal unir el treball de planificació que ja s’ha iniciat amb els Centres perquè, abans de desembre del 2024, la resta dels títols de Grau i Màster de la Universitat Jaume I s’hagen enviat a la Aneca per a adaptar-los al decret 822/2021, amb el que es preveu que, en el 2025, l’UJI comptarà amb una oferta completament renovada. Una vegada es vagen renovant els títols, està prevista l’activació de diferents doblegues graus.

Quant als postgraus propis per al curs 2023-24, la novetats són: Màster de Formació Permanent a Unió Europea; Màster de Formació Permanent en Tècniques Domiciliàries de Tractament Renal Substitutiu; Màster de Formació Permanent en Direcció de Recursos Humans; Màster de Formació Permanent en Desenvolupament Professional de Videojocs; Diploma d’Expert/a en Promoció de l’Activitat Física i Estils de Vida Saludable; Diploma d’Expert/a en Mecatrònica; Diploma d’Expert/a en Competència Digital Docent; Diploma d’Expert/a en Bateries i Mobilitat Elèctrica i el d’Expert/a en Assistència en Centres de Naixement.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací