La Jornada anual Paco Pons abordarà el reptes actuals en matèria d’innovació i emprenedoria

282

Demà 9 de maig es durà a terme la sisena edició de la jornada

Actualitat Diària

L’actual conjuntura econòmica i l’augment de la competència entre empreses estan motivant a les companyies de diversos sectors a buscar de manera constant noves oportunitats per a innovar, millorar i obtindre avantatges competitius de manera ètica. En aquest context, l’Associació per al Progrés de la Direcció (APD zona alce) i l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), amb la col·laboració de PwC, han organitzat per al pròxim 9 de maig la sisena edició de la Jornada anual Paco Pons. Aquesta cita reunirà empresaris, directius i emprenedors de diferents sectors i territoris d’Espanya. 

Com cada any, s’analitzaran els diferents reptes, desafiaments i oportunitats als quals s’enfronten la Comunitat Valenciana i Espanya en matèria d’innovació i emprenedoria, com a factor clau per a la competitivitat.

Per a això, s’ha dissenyat un programa en el qual, després de la benvinguda d’Agnès Noguera com a vicepresidenta d’AVE i Íñigo Parra com a president de APD Llevant, donarà lloc una ponència de Carlos Bertomeu, president de Air Nostrum, on traslladarà al públic assistent les lliçons que ha aprés després de la seua experiència emprenent.

Finalitzada la ponència, es posarà el focus a ser competitiu en l’entorn actual en una taula redona moderada per Sandra Deltell, sòcia directora de PwC Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia, i comptarà amb la participació de Mª José Félix, CEO de Gelats Estiu, Francisco Lorente, president MSC España i Lalo Salve, vicepresident de Power Electronics.

Durant el diàleg “La contribució dels empresaris en la construcció d’una societat justa” moderat per Agnès Noguera, es podrà escoltar les experiències d’Adela Cortina, filòsofa i directora de la Fundació Étnor i d’Antón Costas, president del Consell Econòmic i Social d’Espanya. 

A continuació, en l’últim diàleg, moderat per Yolanda Tomás, associate d’Un-Kua Ventures, Ángela Pérez, Health in Code i Damià Tormo, director de Columbus Venture Partners, conversaran sobre la genètica de la innovació. 

L’última ponència de la jornada serà a càrrec d’Andrés Guevara, president de bp Espanya i posteriorment, per a tancar la VI Jornada Anual Paco Pons, Sandra Deltell presentarà les principals conclusions d’aquesta.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací