Final de pel·lícula en Castalia amb el gol de Koné en el descompte

290

Gran ambient en el feu albinegre amb quasi 9.000 aficionats

Actualitat Diària

Apoteòsic final en Castalia amb el gol de Koné en el minut 91 enfront de la SD Logroñés en l’Estadi Castalia. El Castelló frega la classificació per a la promoció d’ascens al futbol professional, després d’aqueix triomf in extremis.

La iniciativa en la primera part va ser dels orelluts, però amb escassa fortuna. Els de La Rioja van saber defensar bé la seua porteria i a penes van passar dificultats per a mantindre el resultat inicial.

Després del pas pels vestuaris, el Castelló va disposar fins de tres ocasions consecutives, però es van trobar a un enorme Jero. I és que els albinegres estrenyien a la recerca del primer gol. I ho van trobar amb el temps complit.

Una assistència de Cristian va ser rematada per Koné amb el cap i en planxa per a fer el 1-0. L’SD Logroñés no va tindre temps a reaccionar.