L’Institut Valencià de Cultura presenta el cicle ‘La cosa rara’ a la Sala 7 de l’edifici Rialto

450

Actualitat Diària

L’Institut Valencià de Cultura presenta del 15 al 17 d’octubre a la Sala 7 de l’edifici Rialto el cicle ‘La cosa rara’ ajornat per la pandèmia el passat mes de març.

El cicle, comissariat per Paula Miralles i Vicente Arlandis, de Taller Placer, compta amb propostes escèniques de Quim Pujol, Cuqui Jerez, Sandra Gómez, Norberto Llopis, Los Torreznos i Nestor García.

Durant aquests cinc dies l’equip de Taller Placer ens invita a canviar la nostra manera de mirar i, fins i tot, de ser: “Traguem els tentacles, les antenes i les arpes. Convertim-nos en monstres, en coses rares i estranyes, en bestioles misterioses. Fem una crida per a moure’ns, per a desplaçar-nos, per a recol·locar la nostra mirada. Especulem sobre un nou món i una nova manera de fer. Impugnem la normalitat teixint altres aliances, tornem-nos boges”.

El 15 d’octubre comença el cicle a les 20.30 hores amb ‘Unos pasodobles’, una ‘performance’ que forma part del projecte ‘The Dream Project’ de Cuqui Jerez, coproduït per Theaterfestival SPIELART (Munic), Kaserne (Basel), Buda Kunstencentrum (Kortrijk), Stromereien 2014 (Zuric), Movimiento Sur (Xile), Festival of Regions (Àustria) i Mercat dels Flors (Barcelona).

El 16 continua amb una sessió doble. A les 18.30 hores Norberto Llopis Segarra i Paz Rojo presenten l’espectacle de dansa ‘El capitalista’. A les 20.30, Quim Pujol posa en escena un espectacle de ‘performance’ textual i poesia contemporània inspirat en Leopoldo Fregoli, un dels transformistes més importants de la història.

El dissabte 17, a partir de les 11.30 hores, al hall del Rialto es durà a terme la instal·lació de Nestor García, ‘Desktop Archives’, que funcionarà 90 minuts aproximadament. A la vesprada a les 18.30 hores, Sandra Gómez porta a escena ‘Tot per l’aire’, una proposta escènica que tracta d’explorar les possibilitats narratives del so. I a les 20.30 tancarà el cicle ‘La caverna’ de Los Torreznos.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací