L’Escola Taurina de la Diputació aconsegueix que es realitzen dues novillades sense picadors en Magdalena

662

Actualitat Diària

L’Escola Taurina de Castelló ha aconseguit que es realitzen dues novillades sense cavalls en Magdalena 2020, enfront del que va succeir en 2019, que únicament es van programar dues classes pràctiques. Segons ha explicat la diputada responsable de l’Escola Taurina, Lluïsa Monferrer, «és important que hi haja novillades sense cavalls perquè els alumnes necessiten emplenar deu butlletins per a poder debutar en novillades amb cavalls».

En aquests dos festejos participaran un total de dotze novellers de l’escola de Castelló i d’altres escoles d’altres províncies amb les quals es realitzen intercanvis perquè els alumnes puguen participar en més novillades perquè actuar en deu novillades sense picadors dóna dret a debutar en novillades amb picadors. Aquests intercanvis permetran que els alumnes de l’Escola Taurina de la Diputació puguen participar en fires de la mateixa categoria que Castelló o superior, entre altres, València i Màlaga.

El contracte per a la celebració d’aquestes dues novillades s’ha aprovat en la reunió del plenari del Consell de l’Escola Taurina que s’ha celebrat hui en el saló de plens de la Diputació sota la presidència de José Martí.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací