L’escola de Pascua de Nules compta amb la participació de 160 xiquets i xiquetes

667

La inscripció per a l’Escola Esportiva de Pasqua finalitza divendres 12 d’abril

Actualitat Diària

Un total de 160 xiquets i xiquetes de Nules participaran enguany en l’Escola de Pasqua que organitza la Regidoria de Joventut i d’Infància amb el lema “Un, dos, tres, conillet amagat”.

“Enguany hem volgut escollir el lema “Un, dos, tres, conillet amagat”, ja que l’Escola de Pasqua transcorrerà amb el fil conductor dels conills de Pasqua que regalaran ous de colors als diferents xiquets i xiquetes que participen en les activitats. Amb tot açò el propòsit que tenim és que els més menuts gaudisquen al màxim eixos dies”, assenyala la regidora de Joventut i d’Infància, Rosa Ventura.

Les activitats començaran el dimarts 23 d’abril i es desenvoluparan fins al divendres 26 d’abril, i tindran lloc al CEIP Lope de Vega en l’horari de 9.00 a 14.00 hores. Cada dia es realitzarà un taller diferent relacionat amb la Pasqua, així doncs la programació té tallers de manualitats, reciclatge, pintura, cuina i distintes activitats educatives.

“Enguany també comptem amb l’Escola Matinera a partir de les 8.30 hores per tal que els pares puguen complir el seu horari laboral durant el període vacacional dels seus fills i filles”, aclareix Rosa Ventura.

 Escola Esportiva de Pasqua

Per altra banda, les inscripcions per a participar en l’Escola Esportiva de Pasqua segueixen obertes fins al divendres 12 d’abril a la Piscina Municipal de Nules.

Les activitats esportives es desenvoluparan al CEIP Jaume I, a l’Estadi Noulas Antonio Pérez Balada, a la Piscina Municipal, a més també hi haurà eixides en bici i com a novetat activitats de pàdel surf a la platja de Castelló.

 “És el segon any que realitzem l’Escola Esportiva de Pasqua perquè els xiquets i les xiquetes puguen gaudir de les vacances practicant esport. Enguany les activitats es desenvoluparan des del dimarts 23 fins al divendres 26 d’abril”, explica la regidora d’Esports, Maria Jesús Gabaldón.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací