Vinaròs habilita dos punts de càrrega per a vehicles elèctrics en dos pàrquings soterrats de la localitat

853

Es tracta dels ubicats a la plaça Sant Antoni i del passeig de Colom i permet avançar cap un model de transport més sostenible

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Vinaròs avança cap un model de transport més sostenible amb la instal·lació de dos punts de càrrega per a vehicles elèctrics en els pàrquings soterrats. Recordem que la col·locació de les dues estacions era una de les exigències que el Govern Municipal va incloure dintre del contracte de gestió de l’estacionament públic de la ciutat.

Pel que fa a les característiques, els dos punts de càrrega compten amb dues connexions, una ràpida (monofàsica-trifàsica de 380V, 32A i 22kW), que pot recarregar un vehicle amb bateria de 40Kw en dues hores. L’altra connexió és de càrrega lenta, en aquest cas, (monofàsica de 230V, 16A i 3,6kW) apte per a bicicletes i motos elèctriques. Cal destacar que la càrrega és gratuïta per als usuaris del pàrquing durant el temps d’estacionament del vehicle.

L’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, ha destacat que aquesta era una de les condicions que es va incloure en el nou contracte per a la gestió del pàrquing públic de la localitat. En aquest sentit, ha destacat que una de les prioritats del Govern Municipal és apostar per una mobilitat urbana més eficient i sostenible, amb un transport sense emissions i respectuós amb el medi ambient.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací