Les Coves de Vinromà celebraran Sant Antoni el proper dissabte amb multitud d’activitats

646

Actualitat Diària

Les Coves de Vinromà celebrarà Sant Antoni el proper dissabte per oferir una jornada plena d’activitat amb els animals i el foc com a màxims protagonistes. Aquesta festivitat està organitzada per la Colla de Cavallistes amb la col·laboració de l’Ajuntament de la població. 

Els actes començaran a les 9:00 hores, moment que s’iniciarà una eixida cap a la zona de les Fontanelles, on es preparar el ròssec que servirà per muntar la foguera. La població també ha preparat un esmorzar popular per tal de veure amb la panxa plena com el ròssec farà una entrada pel Raval de València a les 12:30 hores.  Aquest serà conduït a la plaça Espanya per genets i cavalls on, a la vesprada, es cremarà la foguera.

Aquesta plaça es convertirà a les 18.30 hores en punt de trobada per als veïns i visitants que vulguen beneir els animals, veure cremar el ròssec i recollir el típic dolç de la coqueta, que s’acompanyarà amb xocolata calenta.

La festivitat del patró dels animals finalitzarà amb un sopar popular en la Pista Ravaleta i amb la música de la discomòbil Disconectar. Aquestes activitats també compten amb la col·laboració de l’Associació de Mestresses de Casa, l’Associació de Pensionistes i Jubilats La Covarxinense i la Caixa Rural les Coves.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací