Les empreses de Vinaròs renoven el distintiu SICTED a Madrid

721

Actualitat Diària

El passat 15 de desembre es va reunir el Comité de Distinció del Sicted a Madrid per tal d’auditar totes aquelles empreses de l’Estat espanyol que opten a renovar o certificar-se amb el distintiu Sicted.

Posteriorment es va rebre la notícia al departament de Turisme que totes elles han renovat el seu reconeixement i una ha sigut certificada per primera vegada. Les empreses que renoven distintiu són: RH Vinaròs Aura, RH Vinaròs Playa, Alquileres Turísticos Benilde, restaurant La Isla, restaurant Bergantín, Davima lloguer de vehicles i Viajes Maestrazgo. L’empresa que es certifica per primera vegada és Hotel Nou Casablanca.

Recordem que les sigles SICTED, signifiquen Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació. Això significa que aquells establiments certificats són excel·lents i es comprometen amb la destinació i amb els seus clients prestant un servei de qualitat, realitzant un esforç addicional en l’atenció la client, cuidant el detall i l’entorn i/o estant disposats a millorar contínuament els seus serveis, instal·lacions i equipaments.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat l’esforç i implicació de totes elles, ja que aquesta anualitat ha estat marcada per moltes formacions per tal d’arribar al nivell d’exigència i qualitat que des de Turespaña i Turisme Comunitat Valenciana s’exigeix.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací