Climent es desplaça a Frankfurt per a donar suport a les empreses valencianes presents en Heimtextil 2020

645

Actualitat Diària

Una delegació de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball es desplaça a Frankfurt per a mostrar el seu suport a les empreses valencianes expositores en la Fira Heimtextil 2020 que obri les seues portes a partir del 7 i fins al 10 de gener.

La delegació està encapçalada pel conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent i integrada per la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Rebeca Torró, i la directora general del Ivace, Júlia Company.

La fira Heimtextil és la major fira internacional de tèxtils per a la llar i contract i la primera cita fira de l’any, que compta amb una elevada representació d’empreses valencianes. De fet, de les 123 empreses espanyoles que exposen en aquest certamen, 61 són de la Comunitat Valenciana.

Durant quatre dies, les empreses expositores presenten noves idees, tendències i productes d’alta qualitat. Es tracta de la fira líder mundial en el seu sector, per la qual cosa és un baròmetre de futures tendències i fòrum internacional de contractació.

En aquest esdeveniment líder de tèxtils interiors, disseny i tendències, els fabricants, distribuïdors i dissenyadors internacionals presenten els seus productes a un gran nombre de visitants provinents de tot el món.

La passada edició de la fira va comptar amb una superfície bruta de més de 229.700 metres quadrats, omplint al complet la capacitat expositora del recinte firal. La distribució de l’oferta va estar repartida en 10 pavellons i 22 superfícies classificades per producte i matèria primera.

Les empreses fabricadores de tèxtil en la Comunitat Valenciana es localitzen majoritàriament a les comarques de l’Alcoià-Comtat i la Vall d’Albaida, en poblacions com Alcoi, Cocentaina o Muro.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací