L’EOI de Castelló obri la matrícula per a les últimes vacants de les seues quatre seus

487

Actualitat Diària

L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Castelló ha obert la matrícula amb les vacants que queden a les seues quatre seus després d’haver finalitzat els períodes de matrícula ordinària i extraordinària.

L’EOI de Castelló, situada a l’antic campus de Borriol, juntament amb les seccions de Vinamargo (IES Matilde Salvador), Almassora (IES Álvaro Falomir) i la nova secció del Grau (CIPFP Costa de Azahar), que entra en funcionament aquest curs 2020-2021, ofereix 12 idiomes: alemany, anglés, àrab, castellà per a estrangers, eusquera, francés, italià, portugués, romanés, rus, valencià i xinés.

Enguany, per les circumstàncies sanitàries, s’assignaran vacants per ordre d’arribada amb cita prèvia. Tota la informació sobre com sol·licitar la cita prèvia per a fer la matrícula i els requisits d’accés es pot trobar al web del centre (consultar ací). És molt important tindre en compte que no s’atendrà ningú sense cita prèvia.

L’EOI de Castelló encara té vacants en tots els idiomes i nivells i en la nova secció del Grau, que s’ubica al mateix centre que l’Escola d’Hostaleria del CIPFP Costa de Azahar, davant del Pinar, també té places d’anglés en primer d’A2 i primer de B1.

A més, hui dimarts 13 i també amb cita prèvia, l’EOI de Castelló obri la matrícula als cursos formatius i als tallers d’idiomes en grups reduïts de dues hores setmanals per a treballar les destreses orals. Les classes d’aquests cursos formatius i tallers començaran el 19 d’octubre.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací