Els proveïdors de snacks de Mercadona acceleren les seues inversions per continuar innovant

530

Actualitat Diària

Mercadona, companyia de supermercats físics i de bena online, en la seva a posta constant per la industrialització dels zones on és present contínua desenvolupant l’assortiment amb els proveïdors especialistes de snacks. Actualment, i amb l’objectiu de continuar innovant i modernitzant els seves instal·lacions, els proveïdors especialistes de snacks de la companyia tenen previst accelerar els seves inversions fins als 28 milions d’euros per a continuar oferint al client millors productes i un major assortit.

Dels vuit signatures subministradores, la que major desemborsament te previst efectuar és Leng d’Or. La productora de snacks barcelonina de Castellbisbal ha planificat una inversió total per a aquest any de 18 milions d’euros. Al mateix temps ha incrementat la seva plantilla en 25 personis, arribant a 300. Leng d’Or és va incorporar a l’assortiment d’Hacendado amb Blat Snacks en 2019, però llaura està previst que aportació a l’assortiment nous productes en els pròxims mesos.

Liven, companyia amb 285 treballadors situada a Berga (Barcelona), va començar a treballar al juliol els Tiris de Blat de moro i te prevista una inversió, entre diferents línies de producció, de 5,2 milions d’euros per a enguany, que ja està executada en un 50%.

D’altra banda, Tosfrit (Torrats i Fregits, SA), fabricant especialista d’aperitius situat a Manzanares (Ciudad Real), està immersa en un procés d’ampliació i millora d’instal·lacions que suposarà una inversió de 3,5 milions d’euros en 2020. L’empresa ja assortia a Mercadona donis de 2019 i llaura ha incrementat la seva facturació anual en 5 milions d’euros. La decisió d’avançar la seva incorporació com a proveïdor per a un major assortit li ha permès evitar l’aplicació d’un expedient de regulació d’ocupació temporal (ERTE) durant la pandèmia de la Covid-19 que hagués afectat 30 treballadors d’una plantilla de 150 empleats.

Grup APEX (Aperitius i Extrusionados, SA), a través de la seva empresa vinculada Aliments Sanygran, S.L., fabricador situat en Ribaforada (Navarra), escometrà una inversió de 1,5 milions d’euros després de reforçar la seva relació amb Mercadona fins a assortir quatre referències, després de quatre anys de relació, la qual cosa suposarà la consolidació de fins a 12 llocs de treball en la seva planta de Navarra.

L’empresa alzireña Grefusa (València) contínua treballant també tres referències en el lineal. D’altra banda, a l’assortiment d’aperitius s’ha unit Ros Snacks, de Bullas (Múrcia), que ha duplicat la seva facturació en els últims tres anys fins als 11 milions, i Cumba, fabricador canari de Gran Canària (Las Palmas), que aporta quatre varietats d’aperitius.

Ibersnacks, proveïdor especialista amb seu a Medina del Campo (Valladolid), contínua el seu procés d’internacionalització després de la decisió en 2018 d’unir-se de el grup europeu Europe Snacks, la qual cosa li ha permès accedir a més mercat i començar a vendre els productes actuals de Mercadona a diferents distribuïdors dins i fora d’Espanya.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací