Borriana aporta 20 litres de terra per a l’escultura que recordarà a les víctimes de la Covid

540

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Borriana, en representació de la comarca de la Plana Baixa, ha aportat un sac de terra de 20L per a l’escultura que recordarà a les víctimes de la Covid-19 de tot el territori de la Comunitat Valenciana, evocant les persones que ens han deixat per la pandèmia.

El servei de Bombers Forestals de la Generalitat van arreplegar a principis del mes d’octubre un sac de terra del jardí del Pla de Borriana per a formar part dels fonaments de l’escultura, davant la presència de l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i del regidor d’Urbanisme, Bruno Arnandis.

L’escultura ‘En rècord de la terra’, creada per l’artista Rosana Antolí (Alcoi, 1981), que ha comptat amb la col·laboració de l’IVAM, inaugurada aquest matí en l’acte solemne d’homenatge a les víctimes valencianes de la Covid-19, que s’ha celebrat a l’Umbracle, de la Ciutat de les Arts i de les Ciències de València, encapçalat pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i en què ha participat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, acompanyada d’un representant de la societat civil del municipi.

Per als fonaments de l’escultura, el Servei de Bombers Forestals de la Generalitat ha arreplegat terra d’enclavaments emblemàtics de les 33 comarques de la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, de forma simbòlica, l’escultura serà l’únic punt de la Comunitat on hi haurà terra de totes les comarques valencianes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací