L’alumnat del CEIP Felicinda Collell de Càlig torna a classe el dia 9 seguint totes les mesures de seguretat i higiene

694

Es comptarà amb tres nous docents i només una aula es desdobla per a garantir la distància de seguretat entre alumnes

Actualitat Diària

El CEIP Felicinda Collell i l’Ajuntament de Càlig es troben immersos en els preparatius per a l’inici del nou curs escolar, que donarà començament en la població el proper dimecres 9 de setembre, tot tenint en compte que, a la localitat, és festivitat el dia 7. Durant els últims dies, el personal de la Brigada Municipal i de serveis de neteja han estat duent a terme tasques de condicionament de les instal·lacions amb l’objectiu de preparar les aules, estàncies i espais comuns per a l’arribada dels més menuts. Els treballs s’han sumat als de pintura i adequació de totes les aules i zones comuns de l’immoble, a banda de la desinfecció integral que s’ha realitzat a tot l’edifici, realitzat durant este estiu i, sobretot, les últimes setmanes.

L’Ajuntament de Càlig, a més a més, ha fet una reestructuració del personal propi i els conserges que actualment duen a terme tasques al Centre de Cultura, i que ara també desenvoluparan treballs de consergeria al centre escolar, apostant així per la continua desinfecció de les instal·lacions. Així mateix, també repartirà en este inici de curs dos mascaretes reutilitzables a cada alumne per a que facen ús de les mateixes durant l’horari lectiu i està treballant amb l’AMPA per a continuar organitzant l’escola matinera i vespertina, amb l’objectiu d’afavorir la conciliació laboral i familiar dels pares i mares del centre.

La direcció de centre d’educació ha estat treballat en la definició d’un protocol escalonat per tal que els i les alumnes accedisquen a l’edifici per les diferents portes de què disposa el Centre, i que se situen als carrers Alcalde Agustí Mercé, Mestral i Avinguda Blas Osanz, amb l’objectiu d’evitar les aglomeracions i controlar l’ingrés dels i les escolars a les aules.

Cal destacar que des de Generalitat Valenciana, s’ha assignat un reforç de personal docent consistent en dos professors a jornada completa i un altre a mitja jornada, a més de dotar econòmicament el centre amb 6.048 €, que gestionarà el mateix CEIP Felicinda Collell i que es destinarà a les despeses ocasionades en l’aplicació de mesures per a un retorn segur front a la Covid-19.

Pel que fa a les mesures de distanciament d’1’5 metres, cal ressenyar que només una de les classes del CEIP Felicinda Collell de Càlig es desdoblarà per tal de garantir el manteniment d’esta norma. Així, el grup de sisè es desdoblarà en dos aules durant el present curs.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací