L’Alcora repartirà la setmana que ve 10.500 mascaretes de protecció per fer front al coronavirus a tota la població

674

El repartiment de les mateixes es durà a terme de manera presencial aquest dimecres i s’habilitaran diferents espais municipals

Actualitat Diària

L’Alcora repartirà esta setmana mascaretes de protecció per fer front al coronavirus a tota la població. Com expliquen l’alcalde, Samuel Falomir, i les regidores Ana Huguet i Vanessa Periz, s’han adquirit 10.500 mascaretes homologades FFP2, que es distribuiran en cadascuna de les bústies, dues per habitatge.

Així mateix, el consistori ha adquirit 1.200 mascaretes especials per a xiquets de 3 a 14 anys. El repartiment de les mateixes es durà a terme de manera presencial el proper dimecres, día 20.

S’habilitaran diferents espais municipals on els pares podran recollir les màscares. “Al llarg de la setmana informarem de tots els detalls”, han indicat els responsables municipals.

“Amb aquesta mesura volem facilitar als veïns i veïnes de l’Alcora l’adquisició d’aquesta mesura de protecció, que ha d’usar-se de manera complementària a la resta de mesures de prevenció establides”, han manifestat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací