L’Ajuntament Xilxes fa oficial que supén la festivitat de la nit de Sant Joan i les festes patronals de San Roc

707

Per a evitar concentracions de grans grups de persones com a mesura de prevenció sanitària enfront de l’expansió del Covid-19

Actualitat Diària

Xilxes ha decidit suspendre la festivitat de la nit de Sant Joan i les festes patronals de Sant Roc, celebrades habitualment a mitjan agost, per a evitar concentracions de grans grups de persones com a mesura de prevenció sanitària enfront de l’expansió del Covid-19.

Així mateix, davant la incertesa de l’evolució del virus, el consistori valora l’opció de celebrar algun dels actes de les festes complint amb les mesures de protecció i higiene adequades i manté les festes en honor al Santíssim Crist de la Jonquera previstes per a setembre.

Quant a la despesa econòmica, l’equip de govern està estudiant diverses possibilitats per a dedicar el pressupost que anava a destinar a la celebració d’aquests esdeveniments.

En este sentit, l’alcalde de la localitat, José Martínez, ha explicat que la decisió de suspendre les festes “és un acte de responsabilitat” i ha insistit que “en moments com aquest la salut dels veïns i veïnes és una prioritat”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací