Betxí vigilarà la temperatura de les persones en esdeveniments públics mitjançant una càmera termogràfica

647

Es un aparell d’altes prestacions que es pot connectar a un ordinador i a una distància de més d’un metre calcula la temperatura de les persones

Actualitat Diària

Betxí ha adquirit una càmera termogràfica per poder controlar la temperatura dels usuaris dels espais públics quan així es considere oportú. Es tracta d’un aparell d’altes prestacions que es pot connectar a un ordinador i a una distància de més d’un metre calcula la temperatura de les persones que es posen al davant.

D’esta forma, es preveu iniciar el seu ús en les mateixes instal·lacions del consistori per controlar aquelles persones que hi accedisquen. Igualment, es planteja el seu ús a l’auditori per a futurs esdeveniments culturals o musicals, així com per d’altres espais com poden ser la biblioteca o les pistes esportives.

“En estos moments continuem treballant intensament en els aspectes sanitaris i per això hem adquirit esta eina de control per tal d’intentar que el coronavirus no s’estenga en la nostra població”, ha apuntat l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar. A més a més, ha destacat que “esta és una de les propostes que ha sorgit del grup de portaveus que regularment estem reunint-nos per poder treballar conjuntament en pro del municipi”.

La termocàmera té un cost aproximat de 2.000 euros que se sumen a la inversió que s’ha fet darrerament per adquirir 1500 mascaretes i diversos contenidors de gel hidroalcohòlic per desinfectar els usuaris de les instal·lacions públiques.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací