L’Ajuntament de Borriol en breu procedirà a repartir les mascaretes de protecció per a tots el veïns i veïnes

631

Per a recollir-les serà necessari presentar el document d’identitat, o llibre de família per als menors que no disposen de DNI

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Borriol, com està succeint en la pràctica totalitat de pobles de la província de Castelló, procedirà en breu al repartiment de les màscares de protecció que es van encarregar la setmana passada. Per a dur a terme aquest repartiment d’aquestes, es disposarà de quatre edificis.

Les indicacions perquè els veïns puguen obtindre la seua màscara és la següent:

Zona 1. Biblioteca.
Cognoms de la A fins a la G. Nucli urbà de Borriol, la Coma, Vall d’Umbrí, el Molló i altres nuclis dispersos del Quarto de Dalt.

Zona 2. Museu.
Cognoms de la H fins a la O. Nucli urbà de Borriol, la Coma, Vall d’Umbrí, el Molló i altres nuclis dispersos del Quarto de Dalt.

Zona 3. Llar del jubilat.
Cognoms de la P a la Z. Nucli urbà de Borriol, la Coma, Vall d’Umbrí, el Molló i altres nuclis dispersos del Quarto de Dalt.

Zona 4. Mas de Gaetà. Tots els cognoms de les urbanitzacions Mas de Gaetà, l’Abeller, Costa dels Pins, Pedrera, Lloma-Mallols, Tomillar, Benadressa, Alcormar, Mas de Clarà, Monte Cristina i resta de nuclis disseminats del Quarto de Baix.

Una vegada es confirmen l’arribada de la comanda s’indicaran les dates per poder recollir-les. Per a l’entrega serà necessari mostrar un document d’identitat (DNI o llibre de família per als menors que no disposen de DNI) que acredite l’empadronament a Borriol.

Des del consistori recorden que cal seguir les mesures higièniques de prevenció i mantindre la distància de seguretat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací