Nissan amplia la gamma europea de la seva e-NV200 elèctrica amb la versàtil versió e-NV200 XL Voltia

643

Actualitat Diària

Nissan garanteix els lliuraments d’últim quilòmetre gràcies a la nova furgoneta elèctrica Nissan e-NV200 XL Voltia, ara amb major capacitat de càrrega.

L’e-NV200 XL Voltia contribueix a la diversitat de la gamma del model e-NV200 i ofereix una carrosseria compacta combinada amb una capacitat de càrrega considerable. Fruit de la col·laboració amb Voltia, especialistes europeus en mobilitat elèctrica i el segment LCV, la nova e-NV200 XL Voltia es tracta d’una conversió molt versàtil de la fiable Nissan e-NV200. Aquest nou model té una capacitat de càrrega de 8 m³, la qual cosa es tradueix en un augment del 90% respecte a la e-NV200 de sèrie. El compartiment de càrrega allargat amb un ampli espai de sostre, li permet al conductor carregar les mercaderies amb facilitat. A més, el compartiment permet estar dempeus, la qual cosa garanteix un treball més còmode. Aquesta furgoneta també resulta molt maniobrable en carretera, ja que el seu radi de gir millorat la converteix en la solució ideal per a les vies urbanes.

Manuel Burdiel, director general de Vendes de LCV i Desenvolupament de Negoci a Europa, ha declarat: «Malgrat l’enduriment de la normativa d’emissions i de l’accés restringit a les ciutats, la demanda de repartiment urbà de proximitat no està disminuint. Les empreses, ja siguin grans o petites, han de continuar sent competitives i trobar solucions per a optimitzar les seves operacions».

L’e-NV200 XL Voltia és la furgoneta elèctrica perfecta per al repartiment urbà; que amb aquesta senzilla i versàtil conversió de l’actual Nissan e-NV200, reforça la seva reputació com el vehicle de zero emissions preferit per les principals empreses de repartiment de proximitat a Europa. Aquesta gran capacitat de càrrega permet a les empreses realitzar menys trajectes per a cada ronda de lliuraments, optimitzant així les seves operacions i estalviant-los un temps molt valuós.

e-NV200 el vehicle de la nova mobilitat sostenible: “0 emissions i 0 sorolls”

D’entre el ventall de vehicles comercials lleugers que circulen pels carrers, avui ens trobem amb furgonetes més preparades que unes altres per a la “nova normalitat”, més respectuoses amb el medi ambient, més respectuoses amb la salut dels ciutadans, menys sorolloses, en definitiva, aspirants al podi de precursores del nou concepte de sostenibilitat. En aquest capítol, entra un producte “Made in Spain”, l’e-NV200 amb les seves diferents versions i carrossats com el que comuniquem avui, el propòsit de les quals no és un altre que millorar la qualitat de la vida dels qui l’envolten.

Hi ha molts aspectes que caracteritzen a aquesta furgoneta com una precursora de la nova mobilitat intel·ligent i sostenible, com les emissions zero a l’atmosfera o l’absència de soroll. Moltes vegades pensem en la pol·lució de l’aire com l’única amenaça i ens oblidem d’un altre factor de risc per a la salut com és la contaminació acústica.

L’e-NV200 XL Voltia també incorpora tecnologia inspirada en la motorització del Nissan LEAF. Aquest model està equipat amb la bateria de 40 kWh de Nissan i amb un carregador CHAdeMO integrat per a càrrega ràpida CC, la solució perfecta per als lliuraments urbans flexibles.

A més de la seva motorització eficient, la seva tecnologia de gestió energètica intel·ligent millora la sostenibilitat de la e-NV200 XL Voltia. La manera B de conducció optimitza la frenada regenerativa per a recarregar la bateria en marxa, mentre que la manera ECO gestiona la potència de sortida per a conservar la capacitat de la bateria. En combinar aquestes dues tecnologies, la furgoneta maximitza la seva autonomia perquè el conductor pugui allargar al màxim cada lliurament.

Durant l’actual fase de confinament a Espanya, tots hem experimentat com el soroll ambienti ha baixat notablement, desapareixent gairebé o per complet el del trànsit i fins i tot sentint, en alguns casos per primera vegada, el piular dels ocells. L’enrenou que habitualment hem pogut veure sempre als nostres carrers i que suposa un soroll que s’acreix depenent del motor del vehicle que el produeixi, desapareix per complet amb furgonetes com la Nissan e-NV200, en comptar amb un motor elèctric, sense vibracions, ni sorolls mecànics, ni canvis de marxa. L’e-NV200 és una gran aliada contra aquesta doble amenaça ambiental.

Això millora la qualitat de vida dels seus usuaris i la dels qui comprovem cada dia com els vehicles de repartiment sigil·losos i lliures d’emissions de gasos tòxics, i per tant amb etiqueta ZERO de la DGT, milloren la qualitat de vida dels residents i visitants de qualsevol localitat.

e-NV200 el vehicle de la nova mobilitat intel·ligent: “recàrrega d’energia el teu negoci”

Però Nissan va un pas més enllà amb els seus vehicles i, en aquest cas concret, la furgoneta elèctrica Nissan e-NV200, a més de connectar-se a la xarxa elèctrica per a recarregar els seus bateries, pot actuar com a dispensador energètic. Connectada a la instal·lació elèctrica, pot enviar l’energia acumulada en els seus bateries per a subministrar electricitat, per exemple, en moments d’alta demanda energètica, evitant, per exemple, una sobrecàrrega o un tall del subministrament. Una altra característica més que permet a aquest vehicle ser un clar aspirant a encapçalar el nou concepte de mobilitat sostenible en uns moments clars de noves necessitats.

A més, gràcies a la plataforma NissanConnect EV, poden programar-se les hores de recàrrega dels seus bateries, establint, per exemple, un temps de recàrrega en les hores en les quals les tarifes dels proveïdors d’energia elèctriques anessin més econòmiques, afavorint així l’estalvi en la factura de la llum. Un aspecte que en aquests moments de paràlisi econòmica cobra més força en els usuaris d’aquesta mena de vehicle, perquè l’estalvi energètic sumat a l’estalvi econòmic és una cosa imprescindible en aquests moments, en els quals col·lectius com a autònoms o pimes necessiten de tota la nostra aportació tecnològica per a ser més eficients en els seus negocis.

«Cada aspecte de la Nissan e-NV200 XL Voltia està dissenyat per a afrontar aquests reptes actuals. La seva motorització eficient de zero emissions, la seva carrosseria compacta i el seu espai de càrrega versàtil permeten a les empreses estalviar temps en el repartiment de proximitat i ser més sostenibles», ha comentat Manuel Burdiel, director general de Vendes de LCV i Desenvolupament de Negoci a Europa.

La Nissan e-NV200 gaudeix d’una àmplia popularitat des del seu llançament en 2014. Ja s’han fabricat 42.000 unitats i gairebé 10.000 d’elles s’han venut a Europa només en 2019, la qual cosa reforça el paper de Nissan en el seu compromís per reduir les emissions urbanes provinents de les operacions comercials.

L’e-NV200 XL Voltia estarà disponible en tots els mercats europeus (els preus per a cada mercat es publicaran en el moment del seu llançament).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací