Vila-real encoratja als veïns a seguir endavant i a renàixer “més forts” com a ciutat en un vídeo institucional

627

 

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Vila-real activa el Pla per al renaixement de la ciutat anunciat per l’alcalde, José Benlloch, amb el vídeo institucional Junts, renaixerem que pretén llançar un “missatge d’optimisme i recuperació” per a “il·lusionar-nos amb el futur, sempre des de la responsabilitat de totes i tots, perquè no podem donar ni un pas arrere en el procés de superació d’aquesta crisi sanitària”, ha remarcat l’alcalde.

El vídeo apel·la al sentiment de col·lectivitat i d’unió de la ciutadania per a superar les adversitats i des de l’Ajuntament de Vila-real es treballava en la seua elaboració per al seu llançament aquesta setmana quan estava previst iniciar la fase 1 de desescalada. “Encara no hem entrat en aqueixa fase”, reconeix Benlloch, però “ja s’estan fent passos per a, a poc a poc, reactivar la ciutat, com la recuperació del mercat ambulant d’alimentació o el pla de millora d’espais per als vianants per a la dinamització econòmica i una mobilitat segura de les persones, per la qual cosa creiem que és moment d’introduir aquest missatge institucional d’il·lusió i de recuperació, sempre apel·lant a la responsabilitat de continuar complint amb les normes perquè no hàgem de fer passos arrere”.

L’audiovisual, impulsat des de l’Alcaldia i elaborat amb la col·laboració de l’empresa local Vila-real Comunicació i Disseny, repassa alguns dels moments de la història recent de Vila-real que han posat a prova la capacitat de superació del municipi, com les dos grans gelades del segle XX, la crisi econòmica de 2008 i l’actual crisi per la pandèmia de coronavirus, destacant l’esforç i la unió dels vila-realencs i vila-realenques com a elements clau per a tirar avant en aquestes situacions. A més, amb el lema final de ‘Junts, renaixerem’, el vídeo també enumera “tot allò que ens identifica com a poble i com a ciutat, les nostres tradicions, l’agricultura, la indústria, el comerç, la gastronomia, la innovació, la cultura, l’educació, l’esport, etc.”, assenyala l’alcalde. “Volem que la ciutadania s’il·lusione per a tornar a ser el que érem i per a això haurem de continuar demostrant que podem anar plegats i ens haurem d’implicar tots i totes en el pacte per al renaixement de Vila-real”, remarca Benlloch. “Serà un treball col·lectiu que requerirà de molta responsabilitat per a continuar avançant”, conclou.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací