L’Alcora renova l’enllumenat públic per tal de millorar l’eficiència energètica

683

S’actuarà en 5 sectors del municipi: País Valencià, Avinguda Castelló, Verge del Carmen, Molí Custodi i Baix la Vila

Actualitat Diària

L’Ajuntament de l’Alcora ha iniciat un nou projecte per a millorar l’eficiència energètica de l’enllumenat públic. Es tracta d’una actuació que ascendeix a 57.214,60 € i està subvencionada al 50% pel Ivace.

Els treballs consisteixen en la substitució de lluminàries per altres de menor rendiment i la instal·lació de llums i equips de regulació individuals en lluminàries a mantindre en diversos sectors del municipi: País Valencià (carrer i passeig Font Nova i rotonda d’accés al carrer País Valencià), Avinguda Castelló (campa de camions i carrer Xúquer), Verge del Carmen (carrer Federico Michavila Paús, Jardins de la Vila i carrer La Bassa), Molí Custodi (plaça Molí Custodi i carrers Vicente Mallol Moliner, Rècua Arriera i Xúquer) i Baix la Vila (glorieta Santa María Rosa Molas).

“Continuem apostant per la renovació de les lluminàries del municipi, amb l’objectiu de millorar la qualitat del servei i fomentar l’estalvi i l’eficiència energètica”, ha explicat l’alcalde, Samuel Falomir.

Es duran a terme tres línies d’actuació, principalment. Les lluminàries més antigues, que es troben en pitjor estat i disposen d’un menor rendiment, se substituiran per noves lluminàries completes tipus led. I pel que respecta a les lluminàries que es troben en bon estat i disposen d’un bon rendiment lumínic, se substituiran els llums existents de VSAP per llums d’halogenurs metàl·lics i es canviaran els equips electromagnètics existents per equips programables i regulables individuals, que reduiran el flux al 60% a les 23 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací