Benicàssim presenta una nova edició de la Mitja Marató coincidint amb el Dia de la Dona

809

El termini d’inscripció per a la huitena edició continua obert fins al divendres

Actualitat Diària

Benicàssim ja té tot preparat per a la VIII edició de la Mitja Marató de Benicàssim que se celebrarà diumenge 8 de març. La prova esportiva s’ha presentat aquest matí a l’Ajuntament de Benicàssim i com ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqués, “des del consistori apostem per situar a Benicàssim com a ciutat de referència en esdeveniments esportius, reactivant el turisme fora de temporada alta i aquesta carrera, que ja arriba a la seua huitena edició, és bona prova d’això”.

Cal destacar la data de celebració de la carrera, el 8 de març, Dia Internacional de la Dona i que com ha afegit Marqués, “una de les carreres ja consolidades en el municipi té enguany un significat especial i un caràcter reivindicatiu”. Així, les samarretes commemoratives porten un logo dissenyat per a l’ocasió i abans de l’inici de la carrera es realitzarà una fotografia de totes les dones participants. L’edil d’Igualtat, Vanessa Batalla, ha afegit que “la Mitja Marató serà una bona ocasió per a visibilitzar la figura de la dona i des de l’ajuntament apostem i reivindiquem l’esport igualitari”.

Quant al desenvolupament de la VIII Mitja Marató, tant l’eixida com l’arribada estaran situades en la zona del Torreón i el recorregut, que estarà senyalitzat amb una línia blava en el sòl indicant el millor traçat, passarà per tot el litoral de Benicàssim així com el carrer Sant Tomàs o la Gran Avinguda, entre altres vials. En aquest punt, el regidor d’Esports, Arturo Martí, ha aprofitat l’ocasió per a agrair el treball de la brigada municipal i la Policia Local “per a coordinar conjuntament tot el dispositiu i aconseguir que la prova esportiva siga un èxit en organització, participació i durant tot el seu desenvolupament”.

Com ha explicat Gustavo Saborido, organitzador de la Mitjana Marató de Benicàssim, de 42ypico, la prova ja compta amb al voltant de 400 inscrits i el termini d’inscripció continuarà obert en la web de l’organització (www.42ypico.es) fins al divendres a les 23.59 hores. D’entre els participants Saborido ha destacat que el 40% procedeixen de fora de la Comunitat Valenciana. Sobre aquest tema, Susana Marqués, ha afegit que “a través de la seua participació en la Mitja Marató, volem que coneguen Benicàssim, s’enamoren de Benicàssim i tornen a Benicàssim”.

La recollida de dorsals es realitzarà el dissabte 7 de març en el poliesportiu municipal de Benicàssim, de 17 a 20 hores, i el mateix dia de la carrera de 7.30 a 8.30 hores en la zona d’eixida de la carrera. El temps màxim per a completar tot el recorregut és de 2 hores i 30 minuts i la millor marca realitzada fins al moment està en 1.06.50 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací