L’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, positiu per Coronavirus

606

Actualitat Diària

L’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, està confinada i aïllada al seu domicili després d’haver donat positiu per Coronavirus en una prova PCR practicada el dissabte 3 d’octubre.

L’alcaldessa ja estava confinada al seu domicili des de la setmana passada després d’haver estat en contacte amb una persona que havia donat positiu. Per aquest motiu Silvia Colom ja havia estat sotmesa a una prova PCR que va donar negatiu. No obstant això, mantenia el confinament preventiu seguint les indicacions mèdiques.

La primera edil de la localitat es troba amb bon estat de salut i seguint les indicacions mèdiques. Des del primer contacte amb la persona que va donar positiu Silvia Colom ha estat al seu domicili particular sense tenir cap contacte fora d’ell.

Abans de fer-se públic aquest comunicat l’alcaldessa ha comunicat la situació a l’equip de Govern i als portaveus dels grups polítics representats a l’Ajuntament de Vilafranca.

Durant aquests dies l’alcaldessa segueix treballant des del seu domicili i resolent els temes el dia a dia del municipi a través dels mitjans telemàtics.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací