L’Ajuntament de Vinaròs edita un vídeo d’homenatge al sector agrícola i ramader

632

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Vinaròs, mitjançant la regidoria d’Agricultura i Pesca, ha creat un nou vídeo, en aquest cas, per retre un homenatge als agricultors i ramaders, que tot i l’estat d’alarma, cada dia treballen per abastir de productes els mercats.

La regidora de l’àrea, Anna Fibla, explicava que “aquest vídeo s’ha editat per donar suport al nostre camp, als nostres llauradors i ramaders per la gran tasca que estan realitzant tot i l’estat d’alarma”.

 Fibla afegia que  “és un xicotet homenatge des de la regidoria d’Agricultura i Pesca, amb una producció emotiva i al mateix temps encoratjadora”.

El vídeo també vol conscienciar a la ciutadania de la necessitat de consumir productes de proximitat per ajudar d’aquesta forma als productors i venedors de Vinaròs i la comarca a reactivar la seua economia.

En aquest sentit, la regidora ha assenyalat que “també volem que siga un reclam perquè la gent consumisca productes de proximitat i quilòmetre 0 dels nostres agricultors i ramaders, fruit del gran treball que realitzen”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací