La última fase de la rehabilitació de la Casa Senyorial Boix Moliner de les Coves se centrarà en la façana, balcons i finestres

689

Actualitat Diària

L’Ajuntament de les Coves de Vinromà continua amb l’última fase dels treballs de rehabilitació de la Casa Senyorial Boix Moliner, palauet del segle XIV que s’està recuperant per al seu desenvolupament turístic.

L’alcaldessa del municipi, Mònica Nos, i el Cap del Servei Territorial de Cultura, Josep Cristià, han comprovat in situ l’estat actual de les obres, acompanyats per l’arquitecte del projecte, Juan Antonio Juncos, el constructor Manolo Monferrer i el tècnic municipal Albert Cifre. Així mateix, han visitat l’interior d’aquesta edificació, concretament les estades subvencionades pels Fons Feder de la Generalitat Valenciana.

En aquest sentit, la rehabilitació d’aquest palauet s’ha materialitzat amb l’obtenció de més de 300.000 euros d’ajudes dels Fons Feder, de la Generalitat Valenciana, de Diputació i de la Caixa Rural les Coves al llarg dels últims 4 anys.

En els pròxims mesos es duran a terme les actuacions que donaran per culminades les obres, les quals se centraran en l’última part de la façana, la fusteria de balcons i finestres i els forjats de la cuina.

‘En els pròxims mesos veurem la gran transformació de la Casa Senyorial, un dels nostres principals valors turístics. La inversió realitzada a través de l’obtenció de subvencions ens ha permés donar solució al mal estat en el qual es trobava i recuperar aquest edifici de gran valor històric i cultural’, ha assenyalat l’alcaldessa de la localitat, Mònica Nos.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací