Tribut a Héroes del Silencio, Celtas Cortos i Red Smoke lideren els concerts de Santa Quitèria

688

Actualitat Diària

Isladis Falcó, regidora de Festes d’Almassora, i el president de la Junta Local de Festes, Santiago López, han presentat el cartell musical de les festes de Santa Quitèria amb els concerts de Celtas Cortos, Red Smoke i el tribut a Héroes del Silencio com a caps de cartell. Entre les novetats d’aquesta edició figura la contractació de la primera dona discjòquei a Almassora, dj Manema, que inaugurarà el Recinte Fester el divendres 15 de maig.

Falcó ha traslladat el seu suport a les entitats festives d’altres municipis com Castelló o València per l’ajornament d’esdeveniments davant l’alerta sanitària del coronavirus i ha recordat que a Almassora “tenim pràcticament tancat tot el programa de festes amb l’esperança que el virus haja desaparegut deixant el menor impacte sobre la salut de la població i puguem continuar avant amb la programació habitual”.

Obriran el cartell musical els dj Manema, Danny Mads i Joel Balada en la nit del divendres 15, al qual seguiran el tribut a Herois del Silenci un dia després en la plaça d’Espanya i l’orquestra The Luxe i dj Iserte per a finalitzar la nit en la carpa del camí Benafelí. Després del descans dominical, Red Smoke actuarà en la plaça d’Espanya el dilluns 18 a les 20 hores. Idèntic escenari és el triat per al concert de Francisco com a convidat per al Dia dels Majors (18.30 hores), el dimarts 19.

El dimecres 20 serà el torn de Teen Twelve (19.00h) i Los Replicantes (20.00h) en la plaça d’Espanya, mentre que el dijous 21 l’activitat es traslladarà al Recinte Fester amb Parejo VU, Andy CM i J Mateo, a més del dj Paul Treef. En l’últim tram de la setmana, el sopar de pa i porta coincidirà amb el dia de Santa Quitèria i comptarà amb l’orquestra Jamaica per a amenitzar el sopar popular en la plaça d’Espanya, a la qual seguirà l’actuació American Pie en el Recinte Fester.

L’Ajuntament d’Almassora tancarà les festes amb el concert de Celtas Cortos el dissabte 23 en la plaça d’Espanya (23.30h) i l’orquestra La Tribu i dj Bovea en el Recinte Fester (1.00h). Finalment, la jornada dominical arribarà a la seua fi amb l’actuació de Il Bell Canto en la plaça d’Espanya a les 20.00h, acte previ al tret del castell de focs artificials.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací