Nissan popularitza la tecnologia perquè arribe a tothom i millorar la seguretat

655

Actualitat Diària

Quan es pensa en conducció autònoma, molta gent pensa en conducció sense conductor, però per a Nissan es pensa sobretot en seguretat. Per a Nissan el conductor continuarà ocupant un paper fonamental en el vehicle i el que es tracta és de disminuir l’error humà en la conducció, ja que aquest està presenta en el 90% dels accidents de trànsit. Per això, ateses les necessitats de la societat de disminuir els accidents de trànsit altre factor clau és popularitzar aquesta tecnologia, fer que arribe al màxim de gent possible.

En el cas de Nissan. El sistema Propilot ja l’incorporen quatre vehicles, el Nissan LEAF (l’elèctric més venut del món), el Nissan Qashqai (el líder dels crossover a Espanya), el nou Nissan JUKE (el pioner del segment B-SUV) i el Nissan X-Trail (el crossover per a l’aventura en família). Més de 350.000 vehicles a tot el món ja incorporen aquest sistema.

El sistema ProPILOT reforça el control del conductor sobre el vehicle assistint-li en les tasques de guiat de direcció, acceleració i frenat, per la qual cosa rebaixa el stress en la conducció alhora que augmenta la seguretat dels passatgers. Dissenyat per a circular per carril únic en autopista, aquest model s’ha optimitzat per a funcionar en condicions de trànsit dens o a altes velocitats, ja que compta amb l’ajuda d’un radar i diverses cambres, que ajusten la velocitat respecte al trànsit precedent i mantenen el cotxe en el centre del carril.

Sens dubte, la conducció autònoma és un element cada vegada més demandat pel gran públic tal com el confirma el fet que el 90% dels usuaris particulars que han comprat un Nissan LEAF ho han fet amb el sistema ProPILOT, demostrant que l’usuari de la mobilitat a Espanya està preparat per a la nova tecnologia.

Christian Costaganna, director de Vendes de Nissan Ibèria ha declarat que: “En Nissan som conscients que la seguretat és un dels elements més valorats a l’hora d’adquirir un vehicle. Per això, des de la nostra marca, no sols és una prioritat incorporar tota la nostra tecnologia al nostre abast sinó fer-la arribar al màxim nombre de persones possible perquè cal disminuir els accidents en carretera i per a això cal reduir l’error humà en la mesura que siga possible perquè està present en el 90% dels accidents.”.

Les tecnologies més avançades en el nou Nissan JUKE

El nou Juke, en un segment en el qual la tecnologia és la segona raó de compra per a l’usuari, incorpora el sistema ProPILOT juntament amb altres elements de connectivitat com Google Home, Apple Car Play, Android Acte i un paquet complet de serveis connectats, destacant l’actualització dels mateixos des de “el núvol” i WIFI, convertint-se d’aquesta manera en el vehicle que incorpora més elements de connectivitat a un millor preu en tot el segment B-SUV, el segment amb major creixement del mercat. Aquest nou model és el Nissan més connectat de la història.

El nou JUKE ofereix tot un paquet de tecnologies de seguretat que inclou el Sistema anti-col·lisió frontal intel·ligent amb detecció de vianants i ciclistes, reconeixement de senyals de trànsit, control intel·ligent de canvi de carril, alerta de trànsit posterior i control d’angle mort com a novetat per a Nissan i per a tot el segment. El control d’angle mort avisa al conductor quan un cotxe es col·loca en el seu angle mort i retorna al JUKE al seu carril.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací