L’Ajuntament de La Jana millora l’accés per la carretera de Sant Mateu

648

S’han fet els entradors nous als bancals, tal i com es va comprometre l’Ajuntament amb tots els veïns que van cedir part de les seues terres gratuïtament

Juan José Benito/Actualitat Diària

L’Ajuntament de La Jana ha millorat l’accés a la població per la carretera de Sant Mateu. Es tracta d’una actuació inclosa dins del Pla 135 de la Diputació de Castelló que s’han portat a terme en el mes de gener.

Unes obres que han millorat l’entrada al poble per la carretera de Sant Mateu, ja que s’ha formigonat tota la cuneta amb l’objectiu de que la gran quantitat d’aigua que circula per eixa zona quan hi han grans precipitacions no s’acumule en l’entrada del poble i s’evacue el més ràpid possible.

Al mateix temps s’han fet els entradors nous a tots els bancals, tal i com es va comprometre l’Ajuntament amb tots els veïns que van cedir part de les seues terres gratuïtament per a fer el passeig.

També s’ha millorat el servei d’abastiment d’aigua, retirant les canalitzacions inservibles i ordenant les que van a les cases i al cementeri.

El portaveu de l’equip de govern, Àlex Vilanova, ha explicat que “després de les últimes pluges que van caure hem pogut comprovar que estes obres han sigut un encert, ja que l’aigua circula més ràpid per les cunetes de la carretera i això fa que puga seguir el seu curs natural i no entre tanta aigua al poble pel Portal, al mateix temps l’entrada al poble per Sant Mateu ha millorat molt la seua imatge els últims anys, gràcies al passeig, la rotonda la il•luminació i ara amb les cunetes i entradors als bancals nous”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací