La II Trobada de Guàrdies Romanes i la XI Peregrinació a Torrehermosa donaran el tret d’eixida a la Setmana Santa a Vila-real

601

Actualitat Diària

La Confraria de la Puríssima Sang de Vila-real obrirà els actes previs a la Setmana Santa local amb la II Trobada de Guàrdies Romanes i Armats que tindrà lloc el diumenge 8 de març i la XI Peregrinació Quaresmal a Torrehermosa del proper dissabte 14 de març. El president de la confraria, Felipe Monfort, s’ha reunit amb el regidor de Turisme, Diego A. Vila, per a tancar la programació d’activitats. A la Trobada de Guàrdies Romanes i Armats està prevista la participació dels Judíos de la Puríssima Sang de Vila-real, la Guàrdia Pretoriana del Canyameral de València, la Confraria del Sant Sepulcre de Xàtiva, els Estaferms de Badalona i els Armats de 7 Dolors de Juneda. Tots ells desfilaran durant el matí del proper diumenge pels carrers del centre de la ciutat.

Per una altra banda, el 14 de març, la Confraria de la Sang organitza la Peregrinació Quaresmal a Torrehermosa, localitat natal de Sant Pasqual. Fins a aquest xicotet poble de la província de Saragossa es desplaçaran al voltant de 180 persones, de les quals, més d’una cinquantena participaran en la representació del Via Crucis pels carrers del municipi. La celebració conclourà amb una eucaristia.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací