Nissan i el Centre Comercial Moralitat Green estalvien en menys d’un any més de 4 Tones CO2

600

Actualitat Diària

Fa menys d’un any, a l’abril de 2019, Nissan i el Centre Comercial MORALITAT GREEN van posar en funcionament nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics en Alcobendas (Madrid) en l’aparcament del propi Centre. Es perseguia afavorir la implantació de la mobilitat elèctrica en aquells llocs que aglutinen zones d’oci, alimentació, etc i on els vehicles passen un temps mitjà d’estacionament de dues hores, que pot ser aprofitat per a recarregar el vehicle elèctric.

En menys d’un any, els números són molt positius. S’han fet ja més de 1.000 recàrregues, amb un consum d’energia de 7.100 KWH, que és el que gasten dues llars domèstiques habitualment durant almenys dos anys. Tenint en compte els més de 35.000 Km recorreguts pels vehicles elèctrics gràcies a l’energia recarregada en aquests punts, es calcula un estalvi d’emissions en CO₂ de 4 Tones.

Laura Serrano, Manager d’Infraestructura i Energy Servicies en Nissan Ibèria ha dit sobre aquest tema: que: “Aquestes xifres donen una idea que el vehicle elèctric hui dia comença a ser una realitat quotidiana i que a poc a poc els consumidors perceben de manera molt més clara els avantatges d’un vehicle elèctric enfront de qualsevol altre vehicle. Des de Nissan continuem potenciant i facilitant al consumidor a l’accés fàcil als punts de re carrega tant en zones comercials, pàrquings o vies de descans per a llargs recorreguts.”.

D’aquesta manera, Nissan pretén cobrir les necessitats de les persones en l’ús del seu temps, ja siga laboral, professional, d’oci i de desplaçaments més llargs. Nissan manté la seua aposta per implantar una xarxa amb una cobertura àmplia amb la finalitat de traslladar els avantatges econòmics, socials i mediambientals del vehicle elèctric a tota la població. D’aquesta manera, Nissan completa la seua oferta de càrrega de vehicles elèctrics tant en vies i llocs urbans com a interurbans.

Moralitat Green és en Centre comercial situat en Alcobendas (Madrid), lloc que rep anualment 4 milions de visitants, sent aquest emplaçament clau per a l’aprofitament de recàrrega en molts usuaris. Moralitat Green compta amb un espai de recàrrega “E-Charger by Nissan” consistent en 4 punts de càrrega de fins a 7Kw públics i universals, i que es gestionen i operen de manera intel·ligent, per a afavorir l’experiència de recàrrega dels usuaris.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací