El monologuista i mag gallec Luis Piedrahita arriba a Borriana el 6 de març

726

Actualitat Diària

La cartera cultural segueix complint grans expectatives i serà el proper divendres dia 6 de març quan arribarà a Borriana el reconegut humorista, il·lusionista, escriptor i director de cinema Luis Piedrahita, amb el seu espectacle Es mi palabra contra la mía.

El monòleg és un espectacle ple d’enginy i tendresa en el qual Luis analitza per què ningú està content amb el que li ha tocat. Una volta més, Piedrahita busca en la mateixa realitat amb afany de porc tofoner i trau a la llum els aspectes més absurds del nostre dia a dia. Temes de profunda qualitat existencial com les celles negres de la gent major, la por als banys públics o l’amor de veritat. Profundes reflexions i improvisacions meticuloses assajades. Un espectacle en el qual tots arriben a la mateixa conclusió: només l’humor fa la vida suportable.

Luis Piedrahita és molt conegut per les seues aparicions en televisió i ràdio, i especialment apreciat pels seus monòlegs d’humor. És col·laborador i guionista del programa d’entreteniment El Hormiguero, en què ha presentat els seus monòlegs i la seua màgia davant de grans personalitats com Tom Cruise, Gwyneth Paltow, Will Smith, Denzel Washington o Jennifer Aniston. També ha realitzat treballs com a col·laborador i guionista en el programa pioner de l’estand-up comedy, a Espanya El club de la comèdia. Luis Piedrahita és també conegut per ser autor de set best-sellers d’humor, per haver rebut el premi Performing Fellowship 2017 que lliura l’Acadèmia d’Arts Màgiques de Hollywood. Els Academy of Magical Arts Awards estan considerats com l’esdeveniment màgic més important del món, en el qual es distingeixen els artistes que han fet una aportació significativa en el món de l’il·lusionisme. A més, ha rebut el prestigiós premi italià Grolla d’Or 2019.

Les entrades seran de 19€ en platea (+1 euro per despeses de gestió) i 17€ en amfiteatre (+1 euro per despeses de gestió) i es podran aconseguir en yalastengo.com o en Buraudio, situat al carrer de l’Escorredor, 58 o a les taquilles de teatre Payà dos hores abans de la funció.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací