El festival Màgia x ací de Vila-real sorprendrà amb 18 mags i magues de prestigi internacional

648

Actualitat Diària

Vila-real presenta una nova edició del festival Màgia x ací, que tindrà lloc del 18 al 22 de març, i comptarà en la seua àmplia programació amb activitats al carrer, la màgia solidària, la gala unipersonal, la internacional i la familiar, amb els millors mestres de trucs, fantasia i il·lusió. La regidora de Cultura, Rosario Royo, i el responsable del festival, el mag Yunke, han presentat la tretzena edició del festival més sorprenent de Vila-real.

“És una oportunitat per a poder contagiar-nos amb la capacitat que té la màgia de fer-nos somiar, en un esdeveniment que ja està més que consolidat i que sempre ens porta sorpreses”, ha afirmat Royo. La primera novetat d’aquesta edició és la projecció d’un documental sobre els misteris i trajectòries dels professionals de la màgia, produït per la maga vila-realenca, Patricia Ferrero, durant l’esdeveniment de Màgia Solidària, que donarà inici al festival i que tindrà lloc el dimecres 18 de març, a les 20.00 hores en el Teatre Els XIII. Vicent Villagrasa, Pinchito i Miraver també estaran presents amb els seus sorprenents trucs i fantasies.

La segona novetat del festival és la incorporació del mentalisme i hipnosi, una nova modalitat de màgia que porta Toni Pons, artista valencià de gran reputació, qui serà el protagonista de la Gala Unipersonal, el divendres 20 de març, a les 22.30 hores a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, després d’haver gaudit de la proposta de jocs màgics a càrrec de Raúl Camagüey, Sébastien Dethise i David Navares, al jardí el Progres, a partir de les 17.30 hores.

“Màgia x ací ja és una tradició i això fa que la gent de Vila-real ja sàpia com participar amb els mags i magues, fent que els espectacles siguen encara mes divertits per a tots”, ha assegurat el director del festival. Les activitats al carrer es reprendran el dissabte, des de les 11.00 hores, en la Plaça Major, amb l’espectacle “La màgia assalta el mercat” amb Raúl Camagüey, Sébastien Dethise i David Navares en horari de vesprada, a partir de les 17.30 hores.

El gran esdeveniment del festival, la Gala Internacional, tindrà lloc el dissabte 21 de març, a les 22.30 hores, a l’Auditori Municipal, i comptarà amb la presència especial del campió del Gran Premi Internacional de Màgia, Héctor Mancha. “Per a la Gala Internacional vénen els mags i magues més importants del món, per això és impossible veure-la en un altre lloc, perquè és una degustació del millor de cadascun d’ells”, explica Yunke. A més de Héctor Mancha, també participaran Tuttilifamili, Jaime Figueroa i Alberto Giorgi & Laura, tot un elenc sorprenent de mags i magues que farà que el públic gaudi d’una muntanya russa d’emocions.

El festival tindrà el seu final donant especial atenció als més xicotets, a través de la Gala Familiar, espai on Els Taps i Black&White oferiran un espectacle ple d’efectes increïbles, aparicions, foc i levitacions al ritme de la música, el diumenge 22 de març a les 12.00 hores a l’Auditori Municipal. “Tenim un festival per a tots els públics, i des de l’Ajuntament de Vila-real convidem a tots i totes a gaudir de la il·lusió i l’encant de la màgia”, ha conclòs la regidora d’Igualtat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací