Colomer lamenta que la suspensió de la Fira de Turisme de Berlín perquè “es perd una oportunitat”

584

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha apuntat que “la suspensió de la Fira de Turisme de Berlón (ITB Berlín) ha suposat perdre una oportunitat, però no tota l’estratègia de posicionament de la Comunitat Valenciana que reforçarem en el mercat alemany”.

D’aquesta manera s’ha referit a la decisió del Govern alemany de cancel·lar la ITB 2020, una de les principals fires turístiques del món que hauria d’haver començat a Berlín i a la qual estava prevista l’assistència d’una important delegació de la Comunitat Valenciana, encapçalada pel propi President de la Generalitat, Ximo Puig.

En aquest sentit, Colomer ha destacat que “el mercat alemany és prioritari per a nosaltres, el tercer en el rànquing d’emissors estrangers amb més de 600.000 turistes anuals”.

Per aquest motiu, Colomer ha volgut incidir en què, al costat de Turespaña i a les diferents marques turístiques de la Comunitat, “tenim previst dur a terme una vintena d’accions directes de promoció al llarg d’enguany per a consolidar la nostra imatge i presentar la diversitat de la nostra oferta”.

Així, ha remarcat que “la ITB és una fira generalista, però també estem presents en certàmens molt especialitzats com la Fira Free de Munic, centrada en el turisme actiu i el sector del càmping; la IMEX de Frankfurt, que és una de les majors cites anuals de professionals del món MICE a Europa o la Fira Eurobike, centrada en el cicloturisme”.

Accions en 2020

De la mateixa manera, al llarg de 2020 hi ha previstes accions tan diverses com viatges de premsa especialitzada en sectors com el turisme esportiu, l’òpera, el busseig, les compres, la gastronomia o el segment LGTB.

Al mateix temps s’està treballant amb les marques i amb aquelles entitats del sector que té convenis de col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana per a realitzar accions de promoció directa a Alemanya.

Així, el pròxim 12 de març es durà a terme una presentació de la destinació a Düsseldorf al costat de l’Associació d’Hotelers d’Alacant (APHA) i el patronat de Turisme d’Alacant, mentre s’està treballant per a presentar l’oferta gastronòmica de la Comunitat en algunes ciutats com Frankfurt.

En aquest sentit, Colomer ha avançat que “ens hem posat ja a treballar també amb el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, amb els qui duem a terme accions de promoció internacional a través d’un conveni, per a plantejar un esdeveniment en alguna ciutat alemanya en els pròxims mesos que ens permeta donar visibilitat al nostre sector i establir relacions de treball amb turoperadors i agents alemanys especialitzats”.

Una altra de les àrees en les quals Turisme Comunitat Valenciana reforçarà la seua estratègia en els pròxims mesos és la publicitat en destinació i el màrqueting online. “El turista actual està hiperconectado en tot moment i pren decisions en la xarxa, on hem d’estar presents amb un posicionament fort que ens faça visibles i atractius”, ha conclòs Colomer.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací