La Comunitat Valenciana tanca el mes de febrer amb menys atur des de l’any 2008

623

Actualitat Diària

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha destacat que la Comunitat Valenciana lidera la reducció de l’atur registrat en termes interanuals amb 9.135 persones desocupades menys (-2,43%), molt per damunt de la mitjana de l’Estat (-1,31%).

Nomdedéu ha valorat així les xifres d’atur registrat fetes públiques pel Ministeri de Treball i Economia Social i que reflecteixen que l’atur s’ha reduït en 300 persones (-0,08%) durant aquest últim mes de febrer en la Comunitat Valenciana.

El responsable de Labora ha remarcat que es tracta d’unes xifres “considerablement millors que les de l’any passat” (+0,51%) i ha destacat el fet que es tracta del mes de febrer amb menys atur des de l’any 2008.

Nomdedéu ha detallat que tots els sectors presenten una evolució positiva, excepte l’agricultura, on l’atur incrementa un 0,64%, i l’augment es concentra de manera majoritària en noves persones inscrites sense ocupació anterior (+3,32%).

Quant a les dades d’afiliació a la Seguretat Social el secretari autonòmic d’Ocupació ha assenyalat que les dades són també positius ja que som la quarta autonomia on més s’ha incrementat l’afiliació en termes quantitatius.

“Entenem que ens trobem davant unes xifres moderadament positives, que ens permeten trencar la inèrcia negativa que habitualment trobem després de la finalització de la campanya de Nadal i que són producte en bona part de la incorporació de noves persones en la cerca activa d’ocupació”, ha conclòs.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací