Wizz Air espera captar 23.000 passatgers en un any amb la seua ruta Castelló-Budapest

670

Actualitat Diària

L’aeroport de Castelló ha posat en marxa aquest dilluns la ruta a Budapest, que es reprén amb un increment substancial en la xifra de vols i ampliant el calendari d’operacions respecte a l’exercici anterior. La previsió és que la connexió aporte 23.000 passatgers i passatgeres al llarg de l’any.

La ruta a Budapest, gestionada per l’aerolínia Wizz Air, estarà vigent en aquest 2020 durant huit mesos -entre el 2 de març i el 24 d’octubre-, disposa de dues freqüències setmanals i s’opera amb avions Airbus A321 NEO (239 places) i A320 (180 places).L’aeroport de Castelló ja va acollir el passat estiu aquesta connexió durant tres mesos, per la qual cosa l’augment de l’oferta de vols és significatiu.

El director general de Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha recordat que la ruta a Budapest es va captar a través dels plans de creixement i posicionament de l’aeroport de Castelló promoguts per la Generalitat, que han possibilitat diverses connexions amb destinacions europees durant un període de tres anys.

En aquest sentit, el pròxim 30 de març s’inaugura una ruta a Viena, el 14 d’abril entra en funcionament la nova de Marsella i el 5 de juny torna la connexió a Katowice. A aquestes rutes cal sumar les dues de Londres i les dues de Bucarest.

El director de Aerocas ha recordat que l’objectiu per a aquest 2020 és que l’aeroport aconseguisca les seues millors xifres anuals, tant en passatgers com en moviments d’aeronaus. La previsió és que es registren entre 165.000 i 175.000 passatgers, amb un increment d’entre el 30 i el 40% respecte a 2019.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací