La Generalitat instal·larà 135 caixers automàtics en zones despoblades

661

El primer caixer s’instal·larà a Vallibona abans que finalitze aquest estiu, segons va dir la directora de l’Agenda Valenciana d’Antidespoblament

Actualitat Diària

La Generalitat instal·larà 135 caixers automàtics en zones despoblades de la Comunitat Valenciana i per a això realitzarà una inversió de 8 milions d’euros, al llarg de cinc anys, des de 2021 a 2025, tal com ha anunciat la directora general de l’Agenda Valenciana Antidespoblament, Jeannette Segarra.

Es tracta d’una de les principals apostes de la Generalitat i representa una iniciativa nova i pionera en l’Estat espanyol, segons ha assenyalat Segarra, qui ha destacat que el camí per a posar-la en marxa ha sigut “complicat i llarg”.

Està previst que el primer caixer s’instal·le a Vallibona abans que finalitze aquest estiu, tal com ha declarat la directora de l’Agenda Valenciana Antidespoblament. Els caixers s’instal·laran en un període màxim de 6 mesos per part de l’entitat resultant de l’adjudicació.

L’objectiu és instal·lar entre enguany i 2025 els caixers en aquells llocs de l’interior on es van tancar les oficines bancàries, la qual cosa suposa un pas molt gran per a les persones que viuen en aquestes comarques de l’interior de la Comunitat Valenciana, ja que el 30% de la seua població és major de 65″, ha assegurat la directora general.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací