La Diputació de Castelló reuneix la joventut castellonenca per a tancar l’any amb la trobada ‘Enxarxa’t’

566

Actualitat Diària

L’àrea de Joventut de la Diputació conclourà l’any 2019 amb una gran novetat, ‘Enxarxa’t’, la I Trobada de Joves de les comarques de Castelló. La diputada Lluïsa Monferrer ha desvetllat hui tots els detalls d’aquesta nova proposta que espera reunir, els dies 21 i 22 de desembre, a 120 joves d’entre 12 i 17 anys a la localitat de Jérica, a l’Alt Palància.

Monferrer ha explicat que es tracta de dues jornades en què es combinaran espais d’opinió i de participació amb activitats d’oci i d’aventura. “Volem que parlen d’allò que els interessa i els preocupa i que desconnecten de la rutina per uns dies rodejats de natura, de valors i de bona gent”, ha dit.

La trobada, ha informat la diputada, serà totalment gratuïta, incloent l’allotjament, que serà al Centre de Natura Tarihuela. El període d’inscripcions està obert fins al dimecres 18 de desembre, a les 14 hores. El document per a emplenar es pot trobar al nou web joventut.dipcas.es -que poc a poc anirà dotant-se de continguts i estrenarà disseny definitiu al llarg del primer trimestre de 2020-. D’altra banda, també s’hi pot trobar al mateix lloc la programació d’activitats i demés informació d’interés.

A més a més, la Diputació Provincial també facilitarà el transport dels participants amb un servei d’autobús totalment gratuït posar en marxa per a l’ocasió. Les parades es determinaran una vegada concloses les inscripcions, pel qual es contactarà amb cadascun dels seleccionats per a informar-los del punt i l’hora de trobada.

Per a Monferrer “serà una bonica oportunitat per a crear vincles entre joves de distintes poblacions i comarques i d’implicar-los en la construcció del seu entorn”. De fet, “les conclusions a les que s’hi arriben ens ajudaran a definir una proposta d’estratègia i accions concretes per a desenvolupar en els pròxims mesos en matèria juvenil”.

CANVI DE RUMB

Aquesta iniciativa és la primera de les accions que “demostren la nostra voluntat d’impulsar aquesta àrea totalment abandonada pels anterior equips de govern de la Diputació. Però primer volem posar ordre, planificar l’any i començar a treballar, al llarg de 2020,  junt amb els col·lectius juvenils i les mancomunitats de municipis, l’elaboració del que serà el primer pla de joventut de la província de Castelló”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací