Vinaròs serà la seu provincial per a la creació del Mapa de Valor de la Gastronomia

598

Actualitat Diària

La gastronomia s’ha convertit en els darrers anys en un dels principals atractius turístics per als visitants i des de l’Ajuntament de Vinaròs s’han posat en marxa diferents iniciatives, a més d’adherir-se a propostes innovadores, com L’Exquisit Mediterrani o Saborea España, per aconseguir fer de la localitat un referent gastronòmic de primer nivell.

Ara des de Turisme Comunitat Valenciana es vol iniciar una nova proposta anomenada Mapa de Valor de la Gastronomia i ha escollit el Baix Maestrat, amb Vinaròs com a capital de comarca, per iniciar els primers passos d’aquesta nova iniciativa amb la participació d’agents de tota la comarca. El Centre del Coneixement, Vinalab, es convertirà en la seu de la trobada perquè cada localitat puga aportar idees o propostes per a la confecció del Mapa de Valor de la Gastronomia.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella, s’ha mostrat satisfet per l’elecció de Vinaròs com a seu per acollir aquesta reunió tan important, que també es farà de forma simultània a L’Horta, València, i a La Marina Alta, Dènia, en representació de cadascuna de les províncies de la Comunitat. En aquest sentit, Albella assenyalava que “l’impuls de la gastronomia per fer de Vinaròs un referent de primer ordre a nivell Estatal, és una de les nostres prioritats i el fet d’escollir el nostre municipi per acollir la reunió Mapa de Valor de la Gastronomia és una bona mostra del treball que s’està realitzant”.

La trobada estarà dirigida per l’Investigador de la Universitat d’Alacant, Enrique Moltó del Departament d’Anàlisis Geogràfic Regional i Geografia Física. Amb aquest projecte de Turisme Comunitat Valenciana i de Gasterra, es pretén diagnosticar la presència dels diferents elements de la cadena de valor del turisme gastronòmic.

La cita serà el proper dilluns 16 de desembre a les 17:00h al Centre del Coneixement, Vinalab, amb entrada lliure per a totes les persones interessades en aportar idees per al projecte Mapa de Valor de la Gastronomia.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací