Castelló potència els seus atractius per a captar inversions en el fòrum nacional ‘Invest in Cities’

614

Actualitat Diària

Castelló participa hui en el Fòrum de Ciutats Atractives per a la Inversió (Invest in Cities) que se celebra a Madrid, inaugurat per la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme en funcions, Reyes Maroto, qui ha subratllat projectes com Escala a Castelló en la seua intervenció. La ciutat dóna a conéixer així els seus avantatges competitius, projectes de desenvolupament econòmic i apostes de futur en un escenari de màxim nivell i repercussió nacional, que reuneix a més de 1.000 participants, entre inversors, empresaris, administracions públiques i organismes com a cambres de comerç i associacions empresarials, i a representants de 20 ciutats. Castelló és una de les tres de la Comunitat Valenciana, al costat de Sagunt i Elx.
L’alcaldessa, Amparo Marco, ha pres part en diversos espais de treball del fòrum, en els quals ha destacat la presència en el Invest in Cities “com una oportunitat importantíssima per a promoure Castelló com una ciutat atractiva per a invertir i, amb això, guanyar en competitivitat i crear llocs de treball”. “Som ací per a posar en valor a la nostra ciutat i als nostres habitants”, ha explicat. En una de les seues intervencions, ha incidit en què Castelló és “una ciutat d’oportunitats, educadora, sostenible i segura, amigable amb les persones majors, justa i solidària, accessible i que promou la igualtat”. També ha ressaltat la captació de fons europeus.
Castelló té davant si ambiciosos reptes com a ciutat que conflueixen en un gran objectiu: la innovació, i així ho ha traslladat Marco en la trobada. “Som conscients que cal plantar cara al futur des del talent, la creativitat i el coneixement”, ha explicat. “Des de l’Ajuntament estem definint una estratègia de desenvolupament econòmic lligat al coneixement i a la seua aplicació social, i volem recórrer aqueix camí de la mà de l’emprendurisme local”, ha apuntat. “Hem de ser conscients del potencial de la ciutat i del talent dels i les castellonenques. Tenim totes les possibilitats per a ser una ciutat que atraga l’interés empresarial i inversor. Ho hem demostrat amb la recent organització del Fòrum Espanya-Japó i estem redactant un nou Pla General que retornarà la normalitat jurídica i atraurà més inversors”.
L’Ajuntament de Castelló també ha comptat amb un estand propi en l’espai del Invest in Cities ideat per al networking amb els inversors. En aquest context, s’han fet contactes directes i tancat reunions amb inversors que tenen especial interés a Castelló.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací