L’actor Josep Maria Pou aterra a Castelló amb l’obra ‘Viejo amigo Cicerón’ el 14 de desembre

625

Actualitat Diària

L’Institut Valencià de Cultura presenta aquest cap de setmana a Castelló l’obra de teatre ‘Viejo amigo Cicerón’, amb l’actor Josep Maria Pou com a protagonista i la direcció de Mario Gas. L’espectacle tindrà lloc al Teatre Principal el dissabte 14 de desembre a les 20.30 hores.

‘Viejo amigo Cicerón’ és una obra centrada en la figura del cèlebre orador romà, protagonista destacat de les intenses lluites i les violentes transformacions esdevingudes en el segle primer anterior a la nostra era. Ciceró se’ns presenta com un polític excepcional en un món de mesquines ambicions personals, deslleialtats i petits tripijocs tan propis de la vida pública d’aleshores.

Altres propostes de cap de setmana

A l’Auditori, el diumenge 15 de desembre tindrà lloc l’espectacle familiar ‘Los viajes de Gulliver’ a les 18.00 hores, amb Lina Tur Bonet. Aquesta proposta presenta l’esperit inquiet i aventurer de Lina Tur Bonet i el seu gust per la comunicació entre les diferents disciplines artístiques. Escoltarem ‘Els viatges de Gulliver’ de Telemann, una selecció dels ‘Duos per a 2 violins’ de Bartók i algunes singulars peces característiques de l’imaginatiu ‘Stylus phantasticus’ del segle XVII italià i austríac.

L’espectacle mescla la música clàssica amb l’ambient creat per Ángel Haro amb les seues tècniques d’animació d’obres plàstiques per ordinador. Imatges i interpretació es complementen i interactuen i creen una atmosfera única per a gaudir d’un viatge musical que ens atrapa amb una proposta lúdica i diferent.

A més, el dissabte 14 de desembre a les 11.00 hores l’Auditori comptarà amb una nova edició del taller ‘Amb bombo i platerets’, dirigit a famílies que esperen un bebé, adoptants o gestants.

El Museu de Belles Arts de Castelló oferirà també el dissabte 14 de desembre a les 11.00 hores l’espectacle ‘Mus’n babies’, una visita dinamitzada al Museu en què mitjançant la música, els xiquets de 0-3 anys acompanyats per la seua família podran gaudir d’una visita singular que els acoste a l’art i la cultura.

També al Museu de Belles Arts encara es pot visitar l’exposició fotogràfica ‘Retratos. Colecciones Fundación Mapfre’, una mostra que recorre quasi un segle de creació a través d’un centenar de fotografies de divuit autors.

A l’Espai d’Art Contemporani es pot visitar fins el 16 de febrer l’exposició ‘Insistir en el mateix. Tornar sobre una presència suggerida’, una mostra col·lectiva comissariada per Ángel Calvo Ulloa que recull l’obra de 13 artistes. ‘Insistir en el mateix’ aborda la qüestió de la impermanència i indaga en els rastres d’una presència recent.

Tota la programació dels espais de l’Institut Valencià de Cultura a Castelló es pot consultar en el web ‘ivc.gva.es’.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací