Castelló culminarà les seues accions de promoció de les noves connexions aèries amb visites d’operadors

673

Actualitat Diària

El Patronat Provincial de Turisme desenvoluparà durant 2020 diverses campanyes promocionals a Castelló per a donar a conéixer l’oferta turística de la província ‘in situ’ als operadors i agències de viatge de les noves destinacions europees que quedaran connectats a través de l’aeroport. Es tracta en definitiva de culminar la intensa activitat que s’ha desenvolupat durant les últimes setmanes per a impulsar les rutes aèries des de Castelló a Viena, Marsella i Londres-Luton, “que posen sens dubte en valor el treball que s’està realitzant perquè el turista internacional veja en la Costa Azahar i a l’interior de la província un producte turístic, cultural i mediambiental de gran qualitat”.

Així ho ha destacat hui el president de la Diputació, José Martí, qui insisteix que “tenim a la província elements fantàstics, que es combinen entre si, per a oferir als turistes el millor de la nostra hospitalitat mediterrània”. Martí, al costat de la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, torna a Castelló hui de Marsella satisfet per el “èxit” de la trobada mantinguda amb agències de viatge i mitjans de comunicació de la regió de Provença-Alps-Costa Blava, de gran activitat econòmica i turística.

Amb aquesta acció promocional, després de les desenvolupades a Viena i Londres, la proposta ara del Patronat Provincial de Turisme, com destaca Virginia Martí, és “tancar el cercle amb el desenvolupament d’accions de familiarització perquè siguen els operadors i mitjans de Viena, Marsella i Londres els que vinguen a la nostra província”.

Així, coordinats amb Aerocas, es pretén programar visites a diferents punts de la província, en els quals els presents “podran conéixer la potència que tenim tant en la costa com a l’interior, amb unes platges copades per la bandera blava i per uns municipis on la naturalesa, el patrimoni, l’esport, la cultura i la gastronomia són ja una referència”, destaca la diputada provincial. La idea és organitzar-ho amb mitjans i agències d’Àustria, França i Regne Unit, però també amb les tres noves rutes que s’acaben d’aprovar des de Castelló a Bucarest, Budapest i Katowice.

Tant el president com la diputada han volgut ressaltar el treball realitzat per Turisme Comunitat Valenciana i pel Consell de Cambres per a recolzar l’acció promocional de la Diputació, així com la implicació dels empresaris de la província i de la pròpia Cambra de Comerç de Castelló.

La de Marsella ha sigut la tercera campanya promocional que ha realitzat el Patronat Provincial de Castelló després de les de Londres i Viena, que són les tres rutes que han passat a formar part de l’activitat de l’aeroport castellonenc. Sobre aquest tema, recordar que passat dilluns 9 de desembre va arrancar la nova que connectarà Castelló amb Londres-Luton, la segona que opera amb la capital britànica l’aeroport, que ja disposa d’una connexió amb Londres-Stansted. Amb aquesta segona ruta, Castelló oferirà fins a cinc freqüències setmanals amb Londres.

La ruta a Londres-Luton ha sigut possible gràcies al segon pla de posicionament de l’aeroport de Castelló a Europa, promogut per la Generalitat, que també ha possibilitat una connexió a Viena, que arranca el 30 de març, i una altra a Marsella, que arranca el 14 d’abril.

Renovació de connexions

Aquesta promoció a Marsella coincideix en el temps amb una novetat. La societat pública Aerocas acaba d’adjudicar tres rutes des de l’aeroport de Castelló per a un període de tres anys, que possibilitaran renovar les connexions amb Bucarest, Budapest i Katowice, incrementant de manera substancial la xifra de vols, prolongant el calendari d’operacions i aportant de manera conjunta més de 256.000 passatgers i passatgeres entre 2020 i 2023.

L’aerolínia Wizz Air ha sigut l’adjudicatària dels tres lots que Aerocas va traure a licitació a través de la campanya de creixement comercial i posicionament de l’aeroport de Castelló en els mercats europeus.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací