La Diputació actualitza ‘a la baixa’ les tarifes de la Piscina Provincial i suma noves bonificacions de fins al 50%

583

Actualitat Diària

La diputada d’Esports, Tania Baños, ha presentat aquest matí les noves tarifes de la Piscina Provincial, que es caracteritzen per la rebaixa en el preu de tots els abonaments i la creació de noves bonificacions de fins al 50% per a joves, jubilats, persones desocupades i discapacitats.

Així es posa punt i final a una etapa “marcada per la mala gestió de l’antic govern popular i que no va fer els deures quan tocava”, perquè “ni van actualitzar els preus quan tocava ni van ser capaços de gestionar el tancament de la piscina, deixant a centenars d’usuaris sense servei”.

Fent-ne èmfasi en els preus, que ja han estat aprovats per Junta de Govern, la diputada d’Esports ha explicat que destaquen per “ser competitius i realistes” i ha detallat un per un les novetats que “de segur agrairan els usuaris d’aquestes magnífiques instal·lacions de la Diputació de Castelló”.

Així doncs, l’abonament individual vorà rebaixat el seu preu actual de 49,78 euros al mes fins als 39,9, mentre que s’introdueixen bonificacions del 50% per a desocupats i per a persones amb un 33% de discapacitat reconeguda, que pagaran 19,95 euros cada mes. Per altra banda, els més joves també se’n beneficiaran d’aquesta actualització de les tarifen amb una bonificació del 25%, pel que pagaran 19,95 euros.

En opinió de Tania Baños, “amb l’actualització a la baixa del cost d’entrada fem una gran aposta per a obrir-nos a nous públics i per a aproximar la pràctica esportiva a la ciutadania castellonenca”. I un al·licient més, ha dit, és que “tenim la sort de comptar amb unes instal·lacions de primera divisió i que poc a poc anem posant al dia per a resoldre les deficiències provocades per la falta de manteniment de l’anterior concessionària i equip de govern”. En aquest sentit, el Servei d’Esports està portant a terme actualment la renovació dels vestuaris amb una inversió total de 150.000 euros. “A més a més, també s’ha renovat tota la maquinària del gimnàs”, ha explicat.

Quant a l’ús de la Piscina Provincial, la responsable d’Esports ha confirmat la tendència continua “a l’alça”. Aprofundint-hi més, a dia de hui hi ha registrats 1.700 usuaris, 200 més que fa mig any, mentre que les expectatives són arribar als 2.100 l’any que ve.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací