La comedia ‘Nekrassov’ arriba al Teatre Principal de Castelló de la mà de l’IVC el proper diumenge

674

Actualitat Diària

L’Institut Valencià de Cultura presenta aquest cap de setmana a Castelló l’obra de teatre ‘Nekrassov’, una comèdia de la companyia Teatro de la Abadía. La funció tindrà lloc al Teatre Principal el diumenge 8 de desembre a les 18.00 hores.

‘Nekrassov’ és l’única comèdia escrita per Jean-Paul Sartre, una obra intel·ligent i profundament divertida. Situada en plena Guerra Freda, l’obra traspua actualitat: desinformació, ús polític de la mentida i ‘fake news’. El periòdic conservador ‘Soir à Paris’ necessita urgentment notícies atractives per a poder subsistir, siguen falses o vertaderes. Quin millor reclam que els testimoniatges del ministre de l’Interior rus Nikita Nekrassov, que acaba de desertar?

‘Nekrassov’ és una comèdia produïda per Teatro de la Abadía amb direcció de Dan Jemmet i interpretada per José Luis Alcobendas, Ernesto Arias, Carmen Bécares, Miguel Cubero, Palmira Ferrer, Clemente Garcia i David Luque.

Altres propostes per al cap de setmana

El Museu de Belles Arts de Castelló acull del 5 al 8 de desembre, amb dues funcions cada dia, ‘La Ravalera al Museu’, l’edició de tardor de la Fira de Teatre Breu de Castelló, en què es podran veure tres peces de microteatre i un concert en diferents espais del museu.

També al Museu de Belles Arts, encara pot visitar-se l’exposició fotogràfica ‘Retratos. Colecciones Fundación Mapfre’, una mostra que recorre quasi un segle de creació per mitjà d’un centenar de fotografies de díhuit autors.

A més, a l’Espai d’Art Contemporani pot visitar-se fins al 16 de febrer l’exposició ‘Insistir en el mateix. Tornar sobre la presència suggerida’, una mostra col·lectiva comissariada per Ángel Calvo Ulloa que recull l’obra de 13 artistes. ‘Insistir en el mateix’ aborda la qüestió de la no-permanència indagant en els rastres d’una presència recent.

Pel que fa a La Filmoteca, al Paranimf de l’UJI pot veure’s, el dissabte 7 i el diumenge 8 a les 19.30 hores, el film francés de 2018 ‘Una íntima convicción’, d’Antoine Raimbault.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací