Olor a taronja i gastronòmia provincial al stand de la Diputació de la Fira Cevisama

987

Actualitat Diària

El diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, s’ha reunit en el matí de hui amb alcaldes i regidors dels municipis que acudiran a l’edició de 2020 de Cevisama, que se celebrarà entre els dies 3 i 7 de febrer. Durant la trobada, els ha informat sobre les característiques i l’ús que es podrà fer de l’estand que la Diputació situarà  en la fira, en el qual els municipis realitzaran les presentacions i reunions que consideren necessàries.
L’estand compta amb un disseny modern per a oferir la màxima funcionalitat. Estarà perfectament moblat i disposarà de tres pantalles de vídeo com a suport a les presentacions i esdeveniments que es programen. Hi haurà servei diari de catering amb productes de Castelló Ruta de Sabor, inclosa una marca de carajillo local. I fideuà i paella elaborades amb ingredients de la terra.
L’estand estarà perfectament aromatitzat amb un ambientador realitzat amb cítrics amb l’objectiu de provocar una experiència olfactòria inoblidable i genuïnament castellonenca.
La imatge corporativa de la Diputació tindrà una forta presència visual al llarg de tot l’estand i el logotip estarà imprés sobre la moqueta.
En els moments en els quals se celebren reunions de treball hi haurà música ambiental tranquil·la, lliure de drets d’autor.
A més, l’empresa guanyadora del concurs de l’estand 2020 prestarà els serveis propis d’un gabinet de comunicació a aquells municipis que el sol·liciten.
D’altra banda, el diputat Huguet ha animat als ajuntaments a presentar candidatures a l’III Certamen de Regeneració Urbana que organitza la Diputació de Castelló, les bases de la qual es publicaran a principis del pròxim any. Els projectes de regeneració han de ser per a espais de titularitat pública. Hi haurà dos premis guanyadors, dotats cadascun d’ells amb 200.000 euros, enfront dels 180.000 de 2019.
Durant la reunió, Ximo Huguet ha posat de manifest “l’aposta clara de la nova Diputació per la  ceràmica i el taulell, per tractar-se d’un sector estratègic i el motor econòmic de moltes ciutats i pobles de la nostra província”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací