La Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix una escola d’estiu amb activitats de ciència

529

Actualitat Diària

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha preparat un programa educatiu per a la seva escola d’estiu, sota la missió ‘Cuidar de la Terra, conservar-la i defensar-la’, que enguany gira entorn dels avanços científics que permetran als nens i a les nenes viure en un món més sostenible. Tot això mentre es diverteixen en les instal·lacions del Hemisfèric, el Museu dels Ciències i el Oceanogràfic.

Les persones interessades poden informar-se i reservar directament en la web consultar aquío en el teléfono96 197 46 86y en el correoreservas@cac.es.el primer torn serà la setmana del28 de junioal2 de juliol, el segon torn del 5 al9 de juliode 2021 i el tercer torn del 12 al16 de juliode 2021. Per a més informació es pot consultar la citada web.

Jocs, yincanas, experiments científics, visites i tallers especials seran algunes de les experiències que els i les participants viuran per a convertir-se en autèntics defensors i defensores del Planeta. A més, gravaran un programa de TV dedicat a la preservació de la naturalesa on aportaran solucions per a protegir-la.

En el Oceanogràfic coneixeran els aquaris i els ecosistemes marins descobrint la gran biodiversitat del ‘planeta blau’ i també les seves amenaces, formant part de la solució, convertint-se en científics i científiques.També visitaran el Palau de les Arts per a aprofundir en el concepte de l’art com a expressió d’un món millor.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací