La CEV aporta la visió empresarial al futur Grau de Transport Sostenible de la UPV i Florida Universitària

477

Actualitat Diària

La Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) ha acollit aquest matí la presentació a les organitzacions empresarials, associacions i empreses del sector del transport i la logística de la Comunitat Valenciana del futur Grau en Transport, Logística i Mobilitat Sostenible de la Universitat Politècnica de València i Florida Universitària com a centre adscrit.

El director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Camins, Canals i Ports de la UPV, Eugenio Pellicer; la directora de Florida Universitària, Mercedes Herrero; la presidenta de la Comissió de Logística i Transport de la CEV, Yolanta Atienzar; i la directora gerent de la CEV, Inmaculada García; han presidit aquesta trobada telemàtica amb representants del sector amb l’objectiu de definir el contingut de la nova titulació en relació als perfils i competències que demanda el mercat laboral. Així mateix, des de la CEV es canalitzarà una enquesta que permeti obtenir una visió àmplia sobre les necessitats del teixit empresarial.

El Grau en Transport, Logística i Mobilitat Sostenible seria el primer d’aquestes característiques de la Comunitat Valenciana i pretén donar resposta a la formació que demanda el sector, amb fort arrelament en la Comunitat Valenciana, davant la dificultat de trobar perfils per a les seves organitzacions. L’objectiu de la UPV i Florida Universitària és que el Grau en Transport, Logística i Mobilitat Sostenible pugui impartir-se a partir del curs 2022-2023.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací